W zakładce członków gildii przydała by się dodatkowa rubryka z czasem jak długo dana osoba jest offline.
Mili moderatorzy,pomyślcie o możliwości budowania mostów.Pozdrawiam.
Zwykła sugestia. Gdy budujemy drogi i to zrobimy, na tym się kończy. Musimy ponownie klikać na ikonę "Budynki podstawowe" i wybierać drogę. Może by...
Przydało by się spowolnienie produkcji, już tłumacze po co taka opcja na przykładzie Potrzebuje w danym momencie więcej np. żelaza, a jak wiemy do...
Wpadłem ostatnio na pomysł który powinien się sprawdzić i zaoszczędzić wiele nerwów graczom na niższych poziomach. Dodam iż nie spotkałem się z takim...
Ja bym zaproponowal aby tą listę surowców ktore są u góry można było zmieniać np.w domu władyki przy każdym surowcu bylby przycisk żeby umieścić...
Nie wiem jak innym to pasuje ale mi nie bardzo :) gdy na te wyprawy zwiadowca zjada 30 monet i 150 kiełbas a i tak dalej przynosi 3 mapy a mógł by...
Witam Przydało by się tak zrobić, by generał po wygranej bitwie dostawał by punkty doświadczenia, które na wzór gier RPG można by rozdysponować...
Witam. Nie wiem czy już było. Można by wprowadzić w "Liście Gildii" możliwość posortowanie Gildii np. po ich nazwach i tagach a nie tylko po...
Proszę twórców Gry o rozważenie takiej propozycji : 1. Przesunięcie możliwości znalezienia Granitu przez geologów do lvl 35 gracza, a kolejnych...
Nie wiem czy tylko u mnie ale nie mogę zalogować się z innego komputera do gry. Jeżeli tak jest to może warto byłoby to zmienić.
Witam. Temat już był poruszany lecz został zamknięty. Ja zwracam się z dość nietypową sugestią a być może zapoczątkuje to trudniejsze jednostki...
Co myślicie żeby były tygodniowe siege - bitwy o dodatkową wyspę która dawała by gildii bonusy w postaci super złóż surowców broni przygód i buffów?...
Siemka powiecie na event na pierwszy dzień lata, wiadomo że 24 czerwca jest najkrótsza noc w roku i w związku z tym proponuje szukanie "KWIATU...
Witam, Nie wiem czy pomysł był poruszony - jeżeli tak prosze skasować temat. Przydała by się w grze możliwość dzielenia surowców/osadników...
stworzenie surowca wapień i leków co by dawało nowy poziom.Budynki. Wapieniarz ( warsztat kamieniarza) sypki wapieniarz (przerabianie wapnia w sypki...
Ponieważ opcja szukaj nie dała mi odpowiedzi pozwala sobie założyć wątek o garnizonach. Na początek moja propozycje: 1. Możliwość stałego...
Witam Mam taką propozycję, aby w menu gwiazdy była jakaś segregacja. Nie chodzi mi o działy, które już są, typu: zasoby, premie, dodatki. Chodzi...
Witam Podobnie jak na shitowsa powinna pojawić się wersja instalacyjna (pudełkowa) dla Linuxa w szczególności dla popularnego Ubuntu.
W kontekście tej gry patenty budowlane to ogromna pomyłka. Bardzo szybko się wyczerpują. Wielu graczy nie będzie wydawać co rusz kasy tylko po to,...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.