Witam, nasuwa mi się na myśl jedno spostrzeżenie : W trakcie walki obowiązuje tura rodzaju wojsk, co jest totalnie nie realne czy wyobrażacie sobie...
Super ułatwieniem była y opcja w menu kontekstowym chatu przenosząca nick z pola chatu na pole wpisu gracza.
Proponuje zmianę "na szybko" paru drobnych błędów: 1. Widoczność wojsk sojusznika na mapie przygody - po nakierowaniu na obóz sojusznika nie widzimy...
Wiele osób dogaduje się prywatnie odnoście ofert kupna-sprzedaży i nie chcąc ujawniać swojej wyspy, wystawia już uzgodnioną ofertę na handlu ogólnym....
Witam Mam propozycje skrócenia czasu oczekiwania w tej grze na cokolwiek . Dołączając do tej gry myślałem sobie że będzie fajnie ładnie gierka...
Witam Od początku się zbierałem, nadszedł czas, żeby wylać ten drobny niuans... Ktoś w tłumaczeniu zrobił poważny błąd i wiatrak przetłumaczył jako...
a może by tak wrzucać kto i za co ma bana... zarówno w grze, na "czacie" jak i na forum... luźna sugestia ale może zadziałać :)
Można wprowadzić system, który umożliwi budowanie kilku obiektów w tym samym czasie. Obecnie musimy czekać w kolejce, aż jeden obiekt zostanie...
Proponuje wprowadzić aby na czacie była możliwość kopiowania nicków gracza za pomocą przyciska środkowego(kółka) myszki. Bo pisać nick gracza aby...
Fajnie by było gdyby specjaliści również się rozwijali. Taki generał - kolejne bitwy to dla niego większe doświadczenie, a większe doświadczenie to i...
Może by tak dodać troszkę zmienioną szatę graficzną włączającą się powiedzmy od godziny 23:00. Cała wyspa byłaby zaciemniona budynki lekko widoczne,...
Witam, nurtuje mnie pewien drobny i zarazem duży problem związany z rudami węgla, miedzi i żelaza. Na całej mapie mamy do dyspozycji z: 6 -...
Witam, proponuję wprowadzić ilość ofert jaką możemy zaoferować (np. mamy 4k napitku do sprzedania to wystawiamy 10x400) i zablokować możliwość...
Nie wiem czy ten temat był poruszany, ale ponieważ nie znalazłem to przedstawiam swoje uwagi: Informacje od systemu typu: premia zwiększy...
Witam, powiększając magazyn na drugi poziom zwiększam jego pojemność z 600 do 1000. Dom Włodyki automatycznie też zwiększył swoja pojemność a jest...
Jeśli mamy w koszarach ustawioną kolejkę np 150 rekrutów, 50 kuszników - to warto by było to gdzieś pokazywać. Np jako liczba na ikonach...
Przydałaby się zakładka gdzie za jednym kliknięciem można dać premię wszystkim budynkom, osobiście mam ich sporo i za każdym razem klikanie troszkę...
Aby wzmocnić sympatię użytkowników do gry,proponuje rozważyć bonus dla graczy obchodzących urodziny w danym dniu. Mogło by być to w formie...
Uważam, że automatyczne atakowanie obozów po drodze do celu jest koszmarnie denerwujące i powinno być wyłączone. Generał powinien atakować tylko i...
Dobrze by było gdyby była możliwość sprawdzenia czasu trwania działania premii na budynku. Czyli ile jeszcze czasu pozostało. Pozdrawiam wszystkich...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.