Witam. Proponuje, aby w grze pojawiły się strumyki lub rzeki. Aby przejść przez wodę, potrzebny by był most, który byłby budowlą podstawową od 1lvl....
Uważam, że powinna zostać wprowadzona możliwość rozwoju generała na wzór rozwoju postaci z Renesansowych Królestw - jeśli ktoś w to grał. Nie chodzi...
Cześć. Taki pomysł mi wpadł na myśl. Paręnaście razy miałem taką sytuację że dostałem wiadomość od innego gracza i nie słyszałem dźwięku...
Proponuję sortować przygody w menu gwiazdka względem poziomu trudności od najmniejszego do największego. Mała rzecz, a cieszyłaby. Ewentualnie można...
Witam, moja propozycja jest dodanie opcji czy tez dodatkowego budynku, ktory pokaze nam w okienku kopalnie i ilosc ich posiadanych.
Jak wiemy w magazynie prowiantu wytwarzamy premię, produkujemy złoża i zamieniamy surowce. W tej kwestii chcę odnieść się do tego ostatniego. Jest...
Jak wiecie gdy zajmiemy nową przestrzeń niebieskie pachołki od poprzedniej granicy zostają. Proponuję, aby one znikały.
Sama nazwa tematu jest akurat aluzją, ale przejdźmy do do sprawy. Dowódca/weteran/generał po przegranej bitwie potrzebuje czasu na odpoczynek może...
Moim skromnym zdaniem dobrym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie komunikatu który by się pojawiał po kliknięciu w strzałkę dzięki której ulepszamy....
Ponieważ mój laptop ma mały ekran, kilkakrotnie spotkałam się z problem, że nie widzę górnych budynków w menu budowy, np w zaawansowane - kopalni...
Chciałbym zaproponować strzałeczki przy surowcach w magazynie czy danej chwili rośnie czy spada jego ilość tak jak w serii ANNO. Uważam że byłoby to...
Prośba o wprowadzenie zamiany istniejących kopalń. Przykład: potrzeba dodatkowo 4 kopalń rudy miedzi i zamieniam nieeksploatowane kopalnie złota na...
moja taka mała sugestia fajnie było by gdyby w menu kontekstowym czatu global byłą opcja handlu z osobą której się nie ma w kontaktach.
Tak wiem, ze niby bledem bylo zachowanie odwrotne i teraz podczas upu koszar nie mozna juz rekrutowac jednostek jednak wg mnie jest to blad. 1-...
Wydaje mi się, że ciekawie by było, gdyby przygody były nieco losowe. Obsada obozów mogła by być losowana z jakiegoś zakresu. Położenie obozów też...
Mozna by sie postarac o suwak glosnosci. Gra bywa bardzo glosna, zwlaszcza gdy atakuje sie przeciwnika. Bardzo to przeszkadza w jednoczesnym...
tak sobie pomyślałem że fajniej by było jak to my dowodzilibyśmy wojskami a nie komputer,chyba ta niewielka zmiana nie była by problemem
Witam Chodzi mi o stworzenie drzewa na którym było by pokazane co na danym poziomie np.: 23. można zbudować i za ile oraz ile kosztują upgrady...
Cześć Wszystkim, Gram od kilku tygodniu i odczuwam potrzebę częstego notowania pewnych rzeczy. Uważam, że dobrze by było umieścić coś w rodzaju...
Miałbym taką propozycję, co by geolog mógł zdobywać doświadczenie, dzięki któremu złoże odkrywane przez niego stawałoby się bardziej bogatsze. Nawet...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.