W sumie chciał bym zaproponować urozmaicenie upgradu bo no nie czarujmy się monety i marmur tylko i wyłącznie to kiepskie wykorzystanie surowców, L3...
Postuluję wprowadzenie do Sklepu opcji wymiany Przygód na fragmenty map ... nawet niech to będzie za drobną opłatą w klejnotach lub ze stratą w...
no więc pomysł może nie porażający ale jednak, gdy wyburzamy budynek lvl 1 dostaje się jakimś tam zwrot moim zdaniem po upgrejdzie budynki powinny...
mam sugestie odnosnie premii od znajomych przydzielonej na budynek ,można by wprowadzić w menu budynku mozliwość sprawdzenia od kogo takową...
Często zdarza mi się iż na potrzeby konkretnego zadania, lub z braku latku mam w armii ludzi z którymi nie mam co zrobić. Np mam teraz 200 łuczników,...
Ciekawym rozwiązaniem ułatwiającym życie było by gdyby po otwarciu menu budowle przy każdej budowli wyświetlała sie w rogu cyferka ile już takich mam...
Strasznie takiej opcji brakuje była by to skuteczna metoda na trolle oraz nie wyżytą dzieciarnie - ja mam online wysoki bo pracuje przy kompie i nie...
Po pierwsze warto zwiększyć limit tworzenia premii, które tworzymy za jednym razem z 25 do np. 100 lub 200. Gdy człowiek przerabia po kilkanaście...
Witam. Według mnie powinna być obok oferty liczba ile tych ofert mam do zaoferowania. Np: 400 napitku za 18 monet(5) Ta piątka oznacza że jest...
WITAM moze mozna bylo by zrobić tak zeby byl możliwy wybór szukania np.szukam mieczy to klikam na miecze i wyświetlają sie oferty z mieczami a...
drażni mnie to że nie wiem kto daje mi buffa raz mail przychodzi a raz nie, nie to bym był chamski ale nie widzę powodów dawać premii ludkom co tego...
Było by wygodniej gdyby belka znajomych reagowała na scroll-a myszki, ułatwiło by to wyszukiwanie znajomych jeśli ma się ich więcej.
ok nie ważne pomysł już jest nie doczytałem.
1. Kolorki - proponuję rozważyć, by na czacie osoby płci żeńskiej miały nicki koloru np czerwonego lub różowego, a męskiej koloru...
Witam! Mam mam kilka sugestii do ulepszenia gry. Gildia: - Jak do tej pory Gildie sie poprostu "ma". Dobry urozmaiceniem by bylo jakby gildia...
jako że gracze bardzo często budująpola i studnie w miejscach gdzie wcześniej one stały, dobrym pomysłem wydaje się, aby na takim zużytym obiekcie...
Settlersi to strategia ekonomiczna ale jak rozbudowuje się wojny i planuje PvP to warto dać możliwość zdobywania doświadczenia przez generałów - np...
Chciałbym poruszyć właśnie taki temat. Może on się już przewinął ale dla mnie jest to ważne. Czy pojawi sie w przyszłości taka opcja? Mam taką...
witam, mojim zdniem w konnyh jest za mało punktuw zdrowia.
Krótka sugestia dotycząca tłumaczenia - czy zamiast wybornych łuczników nie lepiej by brzmiało wyborowi łucznicy? Oczywiście może humor w...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.