Nie wiem czy ktoś zauważył, gdy rzucimy premię na tartak liściasty pojawia nam się informacja o rzuceniu premii a na ikonce widnieje tartak z...
Trzy kropki dlatego, że nie wiem jak jest w przygodach ale podejrzewam że ten sam silnik jest w evencie "EURO". Z mojego punktu widzenia, obecny...
witam, długo nie chciało mi się tu pisać, ale lista urosła na tyle, że jednak się zdecydowałem... a oto ona: 1: podczas produkcji w koszarach oraz...
Nie wiem ilu was grało w Settlers 1 , mi brakuje tu wież i zameczków z tamtej gry
Ja mam panaceum na trolowanie na globalu. Sam dostałem bana za moje stwierdzenie że sprzedam konto , było to dla jaj a mod nie dostroił się do mojego...
witam.a wiec na moim notebooku mam problem z wymiana handlowa czy np.okienko handlu moglo by byc przesuwane gora -dol poniewaz nie moge wystawiac art...
Pomysł krótki, wprowadzić do Tawerny generała, którego jedyną funkcją byłoby przemieszczanie jednostek. 1) Opcja nr 1, za 300 monet, od 30...
ej no co mnie dziwi.Na czarcim gaju kupie marmur za 40 monet za 3k a na nowym swiecie za 40 monet kupie 800 marmuru wiec może trzeba zrobić cennik i...
Wpierw hodowla Świnek pamiętam bardzo dobrze pierwsze dwie części gry the settlers na PC od nic właśnie dostawało się mięsko na wędlinę ...
Witam Wszystkich Sprawa Gildi trzeba cos zrobic zeby było widac kto w Gildi jest online Widac tylko znajomych:(
Trochę razi mnie ten "miecznik" bo kojarzy się on bardziej z rybą albo typem piechura z mieczem a nie z wytwarzaniem broni, nie lepiej więc przyjąć...
Witam, zauważyłem, że na forum jest wiele pomysłów dotyczących zmian w handlu. Większość z nich jest bzdurnych, łatwo mogłyby zachwiać całym rynkiem...
Witam, Mam kilka propozycji małych zmian: - w momencie, kiedy wyczerpuje się złoże pojawia się informacja i jak na nią klikniemy od razu...
Witam. Mam taki pomysł aby w okienku gdzie wysyłamy armię była informacja ilu żołnierzy posiada dany dowódca bo jak widać ja musiałem wysłać...
Witam wszystkich serdecznie. Zastrzele pewnie wszystkich i tworcow gry, ale mam takie pytanie i duza propozycje. Czy istnieje mozliwosc dodania...
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Chciałbym w tym miejscu złożyć petycję do twórców wspaniałej gry The Settlers online. Mając nadzieję, że...
Przydała by się funkcja ustawiania priorytetu wysyłki poszczególnych materiałów do różnych odbiorców. Np. dla węgla można ustawić kolejność że idzie...
Witam, Ponieważ na czacie pomocy dość często pojawiają się pytania na ten temat może warto by było doprecyzować niektóre opisy. Przykładem...
Proponuje rozważyć dodanie do gry tzw. Siatki Terenu. przycisk w wersji "toggle" możliwość wyboru siatki 2x2(domyślny rozmiar budynków) lub 1x1...
W sklepie ze zdobieniami pasował by mostek który można by umieścić na wyspie fajnie by wyglądał i brakuje mi takiego bajeru mógł by być dostępny...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.