Zgłaszam się z sugestią , żeby wprowadzić do handlu między znajomymi takimi rzeczami jak generałowie, geolodzy, i akty własności domów... Wtedy nie...
Można by dodać fabułę do gry jakiś cel.:confused:
Witam, mam propozycję odnośnie przeniesienia budynku. Zamiast wyburzać budynek i stawiać go na nowo w innym miejscu można by było go zwyczajnie...
Nie wiem czy była już taka sugestia... w każdym razie myślę że fajnie byłoby mieć możliwość zmiany paska surowców (na górze ekranu), tj...
Przydal by sie jakas premia dla magazynu prowiantu na koszary jest to i na magazyn powinno byc :) bo cos powoli sie te kosze robia ;)
Uprzedzając odpowiedzi:Wiem, że jest to beta, jakkolwiek propozycja moja nie należy do ciężkich do wykonania. Proponuję (proszę) o poprawienie...
Mam taką sugestię, aby dodać w księdze zadań potwierdzenie wykonania akcji po kliknięciu natychmiastowego dokończenia zadania za klejnoty....
Nie sądzicie (pytanie do Administracji), że można by zacząć tak "na szybko" konkursy z typowaniem wyników meczów reprezentacji Polski - prosta...
Przydałaby się możliwość ustawienia okien gry to znaczy "menu gwiazdy, dom władyki czy wybór budynków" są one na stałe ustawione w różnych miejscach,...
jak w temacie
Witam Mam taka propozycje dotyczaca handlu :) Czy jest mozliwosc wprowadzenia przez tworcow gry automatycznego kupca ,ktory na handlu mialby swoje...
Witam chciałbym zasugerować wam dodanie siatki kartograficznej wyświetlanej podczas stawiania/przemieszczania budynku z wydzielonymi celami gdzie...
Witam Zauważyłem że podczas walki jak zabije wszystkie jednostki wroga to one w swojej turze atakują to tak jakby po zabiciu 20 osób one wstały i...
Moja idea polega na tym, aby administracja raz dziennie, o wybranej porze mogła przeprowadzić w grze, poprzez CZAT (np. global-2) mini-konkursiki dla...
NIe iwem czy taki temat juz byl. Przeszukalem dosc troche podstron w subforach i nic nie znalazlem. Otoz chodzi mi o zlikwidowanie tego licznika 400....
W wielu grach w magazynach są dostępne statystyki gdzie oprócz ilości materiału znajdują się informacje o produkcji, bardzo przydatne było by gdyby...
Drogi może i ładnie wyglądają w grze i wg. lecz nie wydaje się żeby dodawały np. jakieś premie (+5% szybsze chodzenie osadników). Za to można byłoby...
Właśnie przed chwilą dostałem bana na chacie. Ban całkowicie zasłużony - za przekleństwa. Uwagi mam jednak dwie: po pierwsze primo - byłoby...
Brakuje mi opcji dodania informacji(np. że skupuje dany surowiec itp.) o graczu którego mam w znajomych. Magazyn - kiedy go awansujemy na wyższy...
Właśnie dostałem bana na 120 minut za "odpocznij i wróć". Przecież to jest żenujące. Kto temu człowiekowi, w ogóle dał jakiekolwiek uprawnienia.
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.