Sadze ze fajnym dodatkiem do calosci byloby podawanie czasu trwania premi produkcyjnej bo jezeli uzywa sie tych 30 min. to wiekszego problemu nie ma...
Wydaje mi się, że dobrym pomysłem w grze byłoby dodanie czegoś takiego jak Technologia Jednostek. To znaczy, że stworzony byłby jakiś budynek...
Marmur i kamienie wydobywa się z bloków kopalnianych, a miedź, węgiel, złoto i żelazo z kopalni. Moja propozycja jest taka, aby wprowadzić...
powinna byc gdzies informacja np najezdzajac na dom drwala ile ma sie postawionych takich budynkow i na jakim sa one poziomie . przydatne do...
Cześć, zrobcie cos ze stawianie pol zbóż bo ja osoba ponad 38 lvl poświęcać ponad 1h z jednego dnia gry na samym stawianiu pól w dzien w dzień to...
tak jak w temacie, myślę ze to by było dobre , bo czasem się postawi coś a później trza burzyć a zrobi się lvl i trochę szkoda, także może zrobić...
wydaje mi się dobrym pomysłem możliwości kupowania wojska ? jak wam by się taka opcja podobała ?
Czy Panowie graficy mogli by się bardziej wysilić w grafikach budynków pomiędzy poziomami ? Chodzi mi o większość budynków o różnych poziomach...
Dostajemy mnóstwo prywatnych wiadomości od system, a to że ktoś zaakceptował naszą ofertę, tylko nie pisze jaką !? Albo że odbyła się bitwa, ale nie...
Mam takie pytanko albo sugestie kto jak woli może to odebrać :D Ok przechodzę do sedna chciałbym zaproponować aby może moderatorzy lub ludzie...
Czy Waszym zdaniem ulepszanie budynków nie powinno być potwierdzane na zasadzie "czy jesteś pewien?". Przed chwilą sprawdzałem stan budynku łuczarza...
Bale egzotyczne są zbyt podobne do bali liściastych, przez co w handlu często zdarzają się pomyłki. Było by dobrze zmienić kolorystykę jednych, albo...
Wiem że nie liczy się wygląd tylko dobrze prosperująca gospodarka, ale np ja zwracam uwagę na to żeby moja wioska była ładna i zadbana ( lepiej mi...
wiam, moim zdaniem cszeba trochę powiekszyć limit jednostek na prykład ...
Moja największa bolączka z obsługą gry to... brak regulacji głośności. Mogę dźwięki z gry wyłączyć, ale wtedy nie wiem, co dzieje się w zakładce...
Zauważyłam, że dość dziwnie sortowane sa nicki na handlu... alfabetycznie to alfabetycznie, a nie najpierw alfabetycznie według wielkich liter, a...
Witam serdecznie! Jestem nowym graczem i niezbyt jeszcze doświadczonym, ale po kilku chwilach z grą zdecydowanie brakuje mi prostych wykresów...
Witam Czy można wprowadzić opcje "multi akceptacji" takich samych ofert handlowych? Wystawiam oferte, np zakup 400 wody za 1zl. Dostaje...
Miłym dodatkiem do gry byłaby możliwość płynnego ustalania wielkości produkcji. Oczywiście można by było zmieniać tylko podstawowy zakres produkcji...
Jak na wersję beta, gra jest całkiem nieźle dopracowana, ale jednak kilka mankamentów się znajdzie . 1) Bardzo fajna rzeczą jest pasek na górze...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.