Witajcie, Mam dwie moim zdaniem interesujące propozycje na ułatwienie gry. Po pierwsze przydałoby się wprowadzenie filtrowania w handlu....
Wojsko 1. Na szkolenie "mieczników" i łuczników po 10 mieczów/łuków. Czy aż tyle ich niszczą podczas szkolenia? 2. 40 koni na jednego...
Witam, Każdy event się zaczyna i kończy a po nim zostają resztki jajek czy piłek, co do tych pierwszych można czekać cały rok aby je wymienić na coś...
Pomyślałem że skoro moje stadko geologów nie ma za bardzo co robić , to dobrze by było je jakoś wykorzystać .I tu pomysł wprowadzenia możliwości...
Mam propozycje aby itemy, takie jak bufy, byly stakowalne. Uciazliwe jest ciagle wchodzenie i szukanie tego co mi jest w danym momencie potrzebne....
Ja mam taką propozycję, żeby dodać suwak, dzięki któremu można by regulować poziom głośności w grze. Obecnie jest to trochę denerwujące np. przy...
Jako nowa budowla ozdobna.Są drogi, drogowskazy i inne dodatki, czemu więc nie mosty, którymi można połączyć brzegi rzek na wyspie ? Dodatkowe...
Na chwilę obecną gildie są tylko kółkami wzajemnej adoracji, dlatego proponuję kilka zmian, które połączą gildie i podniosą ich prestiż. - wspólny...
Witam wszystkich Od pewnego czasu gram w TSO i meczy mnie jedna rzecz podczas transakcji handlowych.Kupujac u innego gracza musimy dac cos w zamian...
Kilka podstawowych załozeń: 1/ gracz ma ograniczony czas na grę do 30 minut dziennie 2/ nie mam kasy na wydatek 3/ nudzi mu się notoryczne...
Witam. Mam uwagę na temat lokalizacji interfejsu służącego do handlu. Moi skromnym zdaniem opisanie klawisza do akceptowania ofert "wyślij ofertę...
Witam mam pewien pomysł który dotyczy bitew a między innymi "Rundy" które kończą się za wolno.Czyli że po ataku z mojej strony i wykończenia punktów...
Witam. To mój pierwszy post, na owym forum, aczkolwiek zrodził mi się pewien pomysł głowie, a propos Euro. Zadaniem usera byłoby wytypować...
Dobrym rozwiązaniem było by aby gdzieś było wyświetlane zużywane surowce i produkowane, chodzi o to że np. produkujemy 40 węgla na godzinę a zużywamy...
Witam, nie wiem czy taki pomysł był, ale wydaje mi się fajnym rozwiązaniem, gdyby się dało na górny pasek dać te produkty, które danemu graczowi...
Witam, robię właśnie dwóch mrocznych jednocześnie i doszedłem do wniosku, że fajnie by było gdyby w okienku przygody pod kolejką budowania widać...
Jak wiadomo. Drogi były (i są na wersji PC) jedna z najważniejszych rzeczy w settlersach. Settlersi Online to gra strategiczna bazujaca w sporej...
To bardzo przydatne źródełko informacji ale było by wygodniej by można było sobie wybrać co tam będzie nam się pokazywało np w postaci listy...
Brakuje mi bardzo implementacji w grze, potrzeb populacji na poszczególne produkty - choćby w ten sposób, jak było to w anno1602 (gdzie BB maczała...
Taka propozycja z mojej strony aby kolejka produkcji w Magazynie prowiantu mogła być modyfikowana, tak jak zwykła kolejka budowy strzałki góra dół i...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.