Jestem na takim etapie gry gdzie mam ponad 2 tysiące ludków i muszę przez 10 minut klikać w koszarach, żeby wytrenować żołnierzy. Pytanie czy...
Witam, w Settlersów nie gram zbyt długo, jednak wystarczająco długo, by znaleźć kilka wad. Mam dopiero 24lvl, więc dalej może się coś zmienić. ...
Proponowałbym zaimplementowanie paru rzeczy w przygodach: 1. Możliwość podglądu wojsk w garnizonach znajomych biorących udział w przygodzie 2....
Witam, przydała by się opcja usuwania własnego wojska. Aktualnie mam problem z łucznikami, mam ich nadmiar i nie mam jak się ich pozbyć.
To jest fragment rozmowy graczy czy wy też macie takie samo zdanie ? A: ja sprzedaje 100 kusz po 160 monet B:asa to juxz niezle ceny spadły6...
Witam, przeczytałem kilka tematów w tym dziale i wpadła mi do głowy jedna rzecz, acz trochę rozbudowana. Trochę osób narzeka na za małą wyspę, jest...
Mógłby się wyświetlc jakiś czas np.Ile zostało do końca premii.Nigdy niewiadomo za ile się kończy i czy już szykować następne
Nie wiem jak to zrobicie ale musicie powiększyć wyspę - muszę uzależniać swoje eko od rozmiarów wyspy - nie dam rady stawiać np zamków bo nie ma juz...
Witam, jako, że gra toczy się na wyspach, a po podbiciu swojej robi się przygody na innych, proponowałbym dodanie takiego budynku jak doki. W końcu...
Fajnie jest sobie produkować kasę. Kto z nas nielubi pieniędzy. Kupić za nie najłatwiej, chcemy coś ulepszyć, złoto potrzebne. Ale teraz popatrzmy...
Witam Nie wiem czy tego typu pomysł był zgłaszany ponieważ nie śledzę forum :) Mój pomysł polega na tym żeby generałowie zdobywali doświadczenie,...
Jest bardzo fana rzeczą sygnał dźwiękowy w momencie gdy ktoś do mnie pisze. Było by też fajnie dać inny dźwięk, gdy pisze ktoś na czacie gildii....
Skoro jest propozycja XP dla generałów, to dlaczego nie zastanowić się nad XP i drzewkiem rozwoju dla geologów i odkrywców. Weźmy takiego geologa...
Największym problemem handlu jest konieczność klikania xx razy jeśli chcemy kupić większą ilość towaru(kilka-kilkanaście paczek). Proponowałbym...
Mam takie marzenie zeby ignorowana osobanie nie mogla : 1 pisac mi szepta 2 wyslac mi wiadomosci 3 dodac mnie do znajomych bym nie widzial jej...
Witajcie. Przejrzałem forum i nie znalazłem odpowiedzi, czemu w zasadzie nie ma możliwości migracji konta na inny serwer. Przecież nie jest to...
Oj przydało by się chyba znowu kogoś wytarzać w smole i pierzu :/ 180 piłek za czapkę kibica? A jeśli ktoś to kupi? Będzie mu przykro :(
Wstrzymując prace budynku pojawia sie napis ZZZ. Zzz to słowo angielskie. Jego polski odpowiednik to "chrr chrr"... Ta gra jest na polskim serwerze...
Witam, Nie wiem czy tak ma być, ale na chwilę obecną można poprowadzić drogę przez środek Opactwa. Proponuję zablokować całą przestrzeń zajmowaną...
Moja sugestia co do doboru jednostek u generała. Chodzi mi o suwaki którymi zwiększa się ilość jednostek w składzie. Nie powinno być możliwości żeby...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.