Nowy interfejs jest okay, ale pytanie za każdym razem czy na pewno chcę zrobić update budynku (a ja właśnie np. chcę po kolei rozwinąć 20 studni)...
Wielu graczy spotkało się z przypadkami "blokowania surowców" na Handlu. Najczęściej odbywa się to w ten sposób: Gracz "x?x?x?x" wystawia bardzo...
Produkcja broni mistrzowskich jest nieopłacalna, bezsensowna - budynki do ich produkcji można postawić tylko po to, by ładnie wyglądały. Po co...
Generał w tej grze jest zbędny. Powinien mieć jakiś wpływ na żołnierzy albo cechy tak jak w Shogun Total War. A tak służy tylko do sztucznego...
Musisz zaczekać 5 sekund(y), zanim wyślesz kolejnego buffa, doładowanie. Można by dzięki temu uniknąć podwójnych, potrójnych, poczwórnych...
Przydał by się możliwość kupienia w sklepiku za diamenty antybana, bądź drożej odbanowania czatu-handlu np, albo gry/konata za bufowanie bądź ...
Witam Ja mam taką małą sugestię, czasami jest to bardzo męczące, ale czy na czacie gildii i urzędowym nie można zlikwidować tego antyflooda: ?...
Witam wszystkich. Ja proponuję szybsze wygaszanie oferty, lub możliwość wycofania się, jeśli drugi gracz nie daje znaku życia. 1. Akceptuję ofertę...
przydał by sie taki podgląd gdzie można było by sprawdzić ile sztuk danego surowca produkowane jest na godzinę!! taka tabelka np Drewno iglaste 15...
Jak widzimy, wiele miejsca w grze zajmują lasy. Można je wyciąć, lecz tu pojawia się problem. W miejscach drzew pojawiają się pieńki. Nic z nimi nie...
Cześć, Kołacze się w mojej głowie kilka pomysłów, które da się skleić w jedną, dużą zmianę w grze. Tak, jestem graczem bez gildii, a mój pomysł ich...
Witam jak wskazuje tytuł chodzi mi o wiadomości a konkretnie żeby stworzono zakładkę wysłane , archiwum czy jakakolwiek inna nazwa do której dało...
Proponuję kupno nowej wyspy za 100k monet lub za klejnoty. Zwiększenie limitu pozwoleń na budowę. Na nowej wyspie pozostałe surowce niedostępne na...
sugeruje aby wzorem innych gier online /nie wymienie ale kazdy wie jakie/ dostep do czatu ogolnego, pomocy i innych byl mozliwy dopiero po ukonczonym...
Chciałem zaproponować coś w rodzaju karty osiągnięć gracza. Pokazywała by ona wszystkie ważniejsze wydarzenia w świecie gry każdego gracza i każdy...
Witam, ciekawym rozwiązaniem była by możliwość ustawienia priorytetów dla budynków, który ma pierszeństwo do pobierania surowców potrzebnych mu do...
Wiem że to może być głupie ale mam pewną sugestię i zarazem pytanie. Dlaczego nasi biedni settlersi muszą do domu władyki wchodzić tylko i wyłącznie...
Proszę usunąć
Witam, Nie wiem czy był już taki pomysł ale napisze: Chodzi mi o możliwość usuwania buffów z budynków przez czasem. Co Wy na to ???
Witam, Planujecie w przyszłym czasie dodać do budynków port? Służyłby do handlowania między graczami, np. z oddzielnych serwerów. Pozdrawiam:)
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.