Hej wszystkim. Tak sobie pomyslalem, dali kopalnie klejnotow, niewyczerpalna kopalnie miedzi, ostatnio podnoszenie budynkow, wiadomo all za...
moderatorzy mają swój kolor, BB też, kolorowe są też wpisy gdy ktoś użyje naszego nicku czasem, zwłaszcza na g-7, trudno jest znaleźć swój wpis by...
grałem w życiu w kilka gier internetowych i żadna nie była tak czuła na brak internetu (właściwie to wszystkie poza TSO były znieczulone pod tym...
moja propozycja jest taka aby stworzyc najemnikow ktorym sie placi a oni dla nas odają zycie...
Witam chciałbym zaproponować by dodano potwierdzenie przed ulepszeniem budynku powiedzmy po wyżej 3 poziomu nie wiem dlaczego, ale już kilka razy...
Pewnie każdy w naszej grze spotkał się z takimi ludźmi (na Nowym Świecie - Bathory, fizol27 i największa "gwiazda" Quetzalcoatl) ale niekoniecznie...
Ostatnio często pojawiają się problemy na pomoc u osób które mają małe rozdzielczości/małe ekrany. Wszystkie wyskakujące okienka menu powinny być...
Myślę że dobrym pomysłem (przynajmniej dla mnie ) było by przeciąganie surowca z magazynu na pasek Interfejsu co pozwalało by mieć na oku...
Wprowadzają bezużyteczne zmiany które nikomu nie są potrzebne :( tak jak nowy marsz gienka itd. a naprawdę istotne tak jak zwiększenie limitu...
Myslalem nad tym zeby z wyeksploatowanych kopalni przy ich likwidacji tez mozna bylo odzyskac choc troszke materialu budowlanego. Tak samo jezeli...
czy jest mozliwosc dodania obok ilustracji budynkow ich ilosc aby bylo wiadomo ile ich posiadam?
Postanowiłem spisać zbiór pytań na temat osadników albo z nimi jakoś związany: Czy to prawda że młyn przestaje machać łopatkami jak prognozy...
Witam. Czy nie dało by się umożliwić przesunięcie dowolnego budynku (oprócz kopalń z wiadomych względów) w inne miejsce? Mam na myśli coś na wzór...
Proponuję aby po ustawieniu nowych ilości wojowników dla generała i wybraniu atakuj ilość wysyłanego wojska się aktualizowała (bez niepotrzebnego...
Moim zdaniem, nieprawidłowy jest system budowy dróg. Ich budowa powinna przebiegać w ten sposób: zaznaczenie punktu początkowego drogi, a następnie...
Wiem, że programisci BB/Ubi maja 6 grupe inwalidzka(brak palcow/rąk i oczu) i tego nie beda potrafili zrobic albo im to zajmie 3 lata ale fajna byla...
nie ma takowej jak jestes zalogowany i na swojej wyspie, czas i pora to zmienic
Ogromnym ułatwieniem byłaby możliwość manipulowania kolejkami produkcji w koszarach i magazynie prowiantu, nawet gdyby rozwiązać to jak kolejke...
Może twórcy gry by się zastanowili też nad wprowadzeniem różnego rodzaju filtrowania handlu ?? Po co ogladac wszystkie oferty handlowe, jeśli ktogoś...
Super że w końcu coś takiego się pojawiło, osobiście jestem zadowolony bo już nie będzie pomyłek w stylu "utopiłem 2k narzędzi na kopalnie z 40...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.