Przydał by się jakiś filtr umożliwiający wyświetlenie tylko tych ofert których szukamy. Np potrzebuję marmur to na liście mogły by się wyświetlić...
Przydał by się Event w którym był aby możliwość pozyskania generała weterana dla tych którzy później zaczęli grę (po evencie z pisankami)
Kolor czcionki na szepcie powinien być zmieniony na bardziej widoczny (z różowego na np hmm zielony?). Dobrze byłoby gdyby czcionka była dodatkowo...
Witam, nie wiem czy już była taka propozycja czy też nie ale dzisiaj brakło mi takiego "urządzenia" jak notatnik w grze :P Nie mówcie, że nigdy nic...
Przydałby się tryb pełnoekranowy, chowanie paska ze znajomymi czasem nie wystarcza jak przyjdzie grać na mniejszym ekranie.
Możliwość pszenoszenia budynków z jednego miejsca w drugie w ten sposób można byłoby poustawiać swoje budynki według swojego uznania.:D
Moja propozycja odnosi się koszar, a dokładniej ilości produkowanego wojska. Proponuje aby zrobić możliwość rekrutowania większej ilości za jednym...
Prawdziwa sytuacja:finalizuję ofertę sprzedaży przez szept i w tym momencie zrywa mi się połączenie z netem,kiedy wracam do gry miga mi szept ale nie...
proponuje wprowadzenie "licznika budynkow" tzn mozna np w jakiejs dodatkowej zakladce w domu wladyki dodac jakis licznik ktory bedzie pokazywal ilosc...
Kupowanie patentów budowlanych za monety w grze. Klejnoty są ważne więc niech zostaną ale np. dodatkowa opcja kupienia 10 patentów powiedzmy za 7000...
Przedstawiam stare nowe budynki których mi brakuje w wsrsji online w settlers 7. Lubie urozmaicenie im więcej tym lepiej ;) Świniarnia - jest łowca...
W wiekszości gier typu "thesettlersonline" można atakować innych graczy i przejmować ich włości . Bardzo by to rozszerzyło wątki gry :cool: CO na...
najpierw krótkie wprowadzenie. Otóż dzisiaj przez przypadek wpadłem na genialny (wg mnie) pomysł. A to wszystko dzięki problemom z netem ;p Do...
Witam, W settlers gram od paru dni, jednak uderzyło mnie to że nie ma możliwości plantowania terenu. W momencie gdy rozbudowuje miasto, chciałbym...
Będzie stworzony w budynku o nazwie "Kryjówka" .Będzie nam mówił jakie wojska i surowce są w danym mieście/wiosce oraz, czy właściciel tego miasta...
No więc pomysł jest prosty i dla totalnych no-life'ów, a mianowicie stworzyć aplikacje, która umożliwiać nam będzie handel surowcami bez konieczności...
Proponuję aby np. od 40 poziomu, można było zmodyfikować obecną konnicę. Widzę to tak : 1. Dodać możliwość szkolenia konnicy w nowym budynku...
Chce przedstawić nową jednostkę ,,strzelca" który będzie dostępny od poziomu 47 punkty życia to 20 obrażenia 35 celność 40% najlepszy będzie więc w...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.