Budynek Akademia lub Uniwersytet W budynku tym mogli byśmy ulepszać jednostki Wojskowe / Zwiadowców / Geologów / Łowca Nagród Ulepszać budynki...
Witam, zauważyłem ze prawie wszystkie budynki mieszczą się w tym samym module, proponuję więc wprowadzić wolny moduł budynku w celu odmierzania...
Gildie prowadzą składki surowców na poczet funkcjonowania gildii lub konkursów. Z reguły jest za to odpowiedzialna jedna osoba. Żeby system był...
Co wy na to? Konkurs na najlepszy screen waszego centrum miasta? Może administracja sie zainteresuje za pare $$ do wygrania!
Moja sugestia polega na tym by zwięszyć ilość surowca znajdująca się w polach i studniach II poziomu, bo to co obecnie się dzieje na wyższych lvl...
Takie małe usprawnienie chciałem zaproponoać, powinien być gdzieś w menu przycisk którym można by było otworzyć tabelke ze spisem posiadanych...
Proponuję wprowadzenie nowej jednostki konnej Husaria. Jednostka miała by 30 pkt. życia, celność 80% i pierwszy atak szarżą oraz po wykonaniu szarży...
Obecnie w menu dostępne są 3 "opcje" -wł/wył muzyczkę -wł/wył odgłosy -wyloguj Proponuję dodać kilka możliwości lub zebrać to w nowe okienko...
Brak statystyk budynków Jest to gra strategiczna i wszelkiego rodzaju statystyki i zestawienia to podstawa. Ta gra opiera się na planowaniu...
KANTOR HANDLOWY Mój post,to nic innego jak pomysł na zapełnienie tego budynku konkretami.Bo teraz stoi i nic się w nim nie dzieje a powinien...
Już kiedyś pisałem o tym, ale teraz mogę dodać ankietę :) Mam propozycję, żeby niektóre elementy w przygodach były losowane. Np: - obsada obozu...
Hejka, chciałbym rzucić kilka pomysłów pod dyskusję. Starałem się nie powielać wcześniejszych propozycji, ale możliwe że jakieś powtórzę. 1. Stan...
Mam taki pomysł aby uporządkować handel.Mogło by być np gdy chce kupić deski widzę tylko deski i oferty desek.Chodzi mi o to aby uporządkować handel...
Witam! Od pewnego czasu wysyłam swoich dwóch grubasów na poszukiwania przygód coby zwiększyć sobie delikatnie PD i przejść do następnego poziomu....
Tematów podobnych było kilka ale wpadłem na pomysł aby była możliwość łącznia buffow tego samego rodzaju zakładając przy tym ze : Mamy 25 koszyków...
Jak w temacie ,strasznie irytujący jest fakt ze mamy limity w magazynach ale dla czego tycza one sie monet ? ,w większości gier tego tylu limity...
Po co przeglądać całą listę nieinteresujących nas ofert Miło by było móc dodatkowo zaznaczyć w okienku towar, który chcemy kupić i oto wyskakują...
Cześć, sugeruję aby wprowadzić możliwość bezpośredniego raportowania niewłaściwego zachowania się graczy. Gra jest klasyfikowana jako PEGI 7...
Witam. Moja sugestia jest raczej kosmetyczna. Mianowicie chodzi o fakt, aby nie można było przypisać do generała więcej jednostek niż może pomieścić...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.