Error.
Proponuję wprowadzenie innych machin oblężniczych oprócz armat: katapult, balist, trebuszy itp. Machiny byłyby wytwarzane w nowym budynku: warsztacie...
Witam Z góry piszę, że nie wiem, czy temat był zakładany. Bardzo przydatną informacją by było dla mnie (być może i dla innych), aby gra mnie...
Widziałem już sporo propozycji co do budynków, jednak takiej [chyba] jeszcze nie - otóż chodzi mi o najprostszą możliwą metodę umożliwiającą...
Witam. Jak wszyscy wiedzą, czy większość, z przygód można dropnąć 3 ciekawe budynki, z przygody łatwej "Okradać Bogatych" - Biały Zamek, i z przygód...
nie wiem czy był już taki pomysł, ale pomyslałem że dobrze by było żeby można było sprzedawać akty budynków np silos czy dom(tych w menu gwiazdy) a...
Mam już ponad 20 lat oraz styczność z kilkoma różnymi przeglądarkowymi grami strategicznymi i muszę rzec, że jednej z super hiper najbardziej...
Myślę że dobrym pomysłem było by dodanie do gry zaklęć tak jak było to w Settlers IV, czyli np. tworzymy winnice do niej pola gdzie rośnie winorośl.W...
Czasami jakis baran nam rzuci buffa, bo mysli ze zrobi nam dobrze i potem wiecej problemow niz pozytku z takiego buffa... Albo po prostu swojego...
Witam Nie widziałem nic na ten temat. Wydaje mi się, że przydatna byłaby lista złożonych ale jeszcze nie zrealizowanych ofert. Bo czasami troche...
Witam Czepię się tym razem Geologa w grze. Wysyłając go na poszukiwania, można by móc wskazać mu region mapy w którym poszuka on najpierw złóż....
notoryczne żebranie o premię aby zadanie zostało zaliczone, jest pomijając, nieładne to niektórych wręcz przyprawia o odraze. może by tak rozdzielić...
Witam. Zacząłem niedawno grać w Settlers Online i jestem pod wrażeniem jak rozwinięta już teraz jest część ekonomiczno-gospodarcza gry. Jednak...
Witam, Moi drodzy Twórcy gry, Moderatorzy oraz Gracze. Moim pomysłem jest wprowadzenie czasu urlopu (chyba każdy jakiś ma czy w innym kraju, rodziny...
brakuje podglądu rodzaju ilości wybudowanych już budynków
Witam serdecznie Zastanawiam się czy była by możliwość wprowadzenia w The Settlers Online czegoś takiego jak SponsorPay , gdzie za wypełnienie...
Proponuję wprowadzić PREMIĘ do każdej przygody. Niech to będzie losowo - a taka Premia byłaby zaznaczona "gwiazdką". Premia byłaby widoczna dopiero...
Witam Taka sugestia i pytanie czy dało by rade dodać np by można było wybrać najczęściej używane budynki bo jak wiadomo nie wszystkich się używa...
Witam! Przeleciałem tematy i nie wpadł mi żaden podobny w oko. Mój pomysł to zaimplementowanie czegoś w rodzaju kalkulatora produkcji (nie podam...
Cichłbym poinformować ludzi zajmującymi się wprowadzaniem zmian w grze, abyście powiększyli liczbę do handlowania surowcami z 400 na dowolna liczbę...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.