Witam wpadłem ostatnio na pomysł stworzenia nowego budynku - arsenału. Pełniłby identyczną funkcję co magazyn prowiantu tylko produkowałby premie dla...
Zdarza się przypadkowe rozpoczęcie budowy podczas poszukiwania optymalnego miejsca dla niej. Zwłaszcza na laptopach. Dlatego też proponuję...
Jest zbyt mało patentów budowlanych. Nie można się rozbudowac
Witam, ponawiam wątek, gdyż został usunięty z powodu braku ankiety. W settlers przeszkadza mi to że nie ma możliwości plantowania terenu. W momencie...
W grze brakuje możliwości produkcji buffów/premii dla : Koszar/Domu Władyki/Magazynu Prowiantu Proponują dodać nowy budynek: Kurnik (budynek...
Pewnie był już taki pomysł, a może nie: Chciałbym, żeby dało się produkować węgiel z drewna liściastego. Nowy budynek: Koksownia Działanie: 1...
W chwili gdy mamy otwarte okno gry, a musimy odejść od komputera na jakiś czas, możemy przegapić kto nam premię dał. O ile w chwili gdy jesteśmy na...
Witam, obecnie nie ma zadnego rankingu gildii, 1 miejsce zajmuje gildia co ma najwiecej graczy lub jak maja po tyle samo to pozycja uwzgledniona jest...
Nie wiem czy ktoś jeszcze spotkał się z takim problemem, ale mi brakuje takiej opcji (bardziej sam marmur). Kiedy może się to przydać? Mam 2 złoża...
Nie udało mi się znaleźć podobnej propozycji, możliwe że przeoczyłem. Każdy gracz ma swoje kontakty, o różnym charakterze i przeznaczeniu, np....
Witam, przejrzałem forum, i znalazłem z 4-6 tematów typu nowy serwer, nie mniej jednak kilka osób się wypowiedziało i temat do "zamknięcia". A, że...
Tak się zastanawiałem że kantor to jest budynek służący tylko i wyłącznie do odblokowania Handlu. Ale zastanawiałem się też czemu można wystawić...
chodzi o to ze... Jak jestes on-line pojawiaja ci sie rozne informacje w oknie "wiadomisci", ze skonczylo sie to, ze rozpoczelo sie tamto... ...
Wydaje mi się, że przydałby się jeszcze budynek banku, gdzie można wkładać kasę lub inne przedmioty "na lokatę" czekać ileś czasu (pewnie...
Proponuje wprowadzić nowy budynek - giełda. Można byłoby tam np. wystawić na sprzedasz 400 szt. węgla. Kto da więcej powyżej ceny minimalnej ten...
Proponuję zamienić miejscami ikonkę ludność/budynki z ikonką kryształków z powodu dość banalnego : Otóż gram w pomniejszonym oknie...
Nie wiem czy był taki wątek ale brakuje mi na wyspie hodowli np. moglibyśmy hodować krówki w gospodarstwach z których mielibyśmy mięso i mleko(na...
Witam Zauważyłem, że jak przy jakimś złożu kamienia/marmuru pracuje więcej kamieniarzy niż tylko 1, to w momencie zakończenia się złoża, reszta...
Przydała by się opcja , która umożliwi anulowanie pracy Geologa. Czasami zdarza się, że ustawimy nieopatrznie odkrywanie np: zasobów węgiel i złoto...
Nie jestem pewien czy kiedyś ten temat nie był poruszany, ale od kiedy są ankiety to szanse chyba wzrastają żeby coś wprowadzić z propozycji graczy....
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.