Witam, funkcja przenoszenia budynków ma znaczny błąd polegający na tym, że nie można przesunąć budynku o jedną kratkę. Skutkuje to tym, że chcąc...
Nie ma czegoś takiego jak drewno liściaste lub drewno iglaste... Drewno może być twarde, miękkie, wysoko/nisko energetyczne, a drzewo może być...
Witam Moja propozycja wyglada nastepujaco, np jako upgrade czy osobny budynek ktory musi lider zbudowac - Magazyn gildyjny - Prawdopodobnie duzo...
Wojny między nacjami były w The Settlers nieodłączną częścią, tak więc i tutaj muszą się pojawić.;) Moja propozycja polega na stworzeniu "Mapy...
Uważam, że jedną z koniecznych zmian jest wprowadzenie mozliwości posiadania konta nazwijmy go technicznego dla gildii. Lider musi miec mozliwość...
Fajna by była opcja typu : jak klikne na jakiś budynek np: chata drwala - "pokaż następny" i by mnie przeniosło do nastepnej chaty drwala i tak z...
Moją propozycją na ulepszenie gry jest dodanie do każdego lub większości produkowanych przez nas produktów wykres lub np zielony znak + i czerwony -...
Jak wiadomo na każdym serwerze gildie się mnożą w chorym tempie. I ja tutaj widzę problem bo często wyszukuje różnych gildii, właściwie dla swoich...
W magazynie prowiantu można zamieniać kamienie i deski iglaste na marmur i deski liściaste w proporcji 5:1, chciałbym zaproponować zamianę marmuru i...
Witam Widzę kiedyś ten temat był założony ale pozostał bez ech - ARCHIWUM...
Myślę, że w grze powinna być dodana tabela, która pokazuje rzeczywisty przychód surowców. Nie będzie problemu z liczeniem czasu itd do otrzymywania...
Proponuje żeby wprowadzic możliwość handlowania osadnikami
Witam spostrzegłem jedną dużą wadę systemu handlu. osoba która coś chce kupić musi czasami czekać godzinami na dany towar aż druga strona zatwierdzi...
Witam, Rozbudowując swoje miasto myślę, że dobrą opcją byłaby możliwość obracania budynków. Budując ulice pod różnym kątem i stawiając przy nich...
Witam jest to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość . Chciałbym przedstawić mój pomysł na zmianę w szkoleniu rycerzy bo zawsze mnie...
Witam, Chciałbym dopytać, czy istnieje techniczna możliwość dodania w Magazynie znaczników wzrostu/spadku. Chodzi o choćby proste strzałeczki, które...
To tak jak w temacie. Dopiero zaczynam grę, ale już mi się rzuciło w oczy parę niedoskonałości. Zacznijmy od pierwszego pomysłu. Bardzo pomocne i...
Witam, Poniżej dwie propozycje, które ułatwiłyby grę wielu graczom. 1) towary tego samego rodzaju powinny być posegregowane po ilości, nie po...
Proponuję (na przykład przy okazji kolejnego eventu) wprowadzić budynek specjalny o nazwie Gildia Geologów. Mógłby on działać w ten sposób, że po...
Wstęp: Jak wiadomo rynek jest zasypywany przygodami, każdy z serwerów się rozwija, gracze chcą robić bardziej: opłacalne przygody, wymagające lub...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.