witam jestem co prawda dopiero na 18lvlu ale z tego co zauważyłem to mechanika odbywania sie walk jest, delikatnie mowiac, beznadziejna. 3...
Witam! Problem dotyczy Weterana, którego koszt wynosi 80zł. Czemu jest to problem? No dwie sprawy: 1) koszt 80zł za 1 zabawkę w grze jest...
Proponuje aby podróżujący do innej strefy Generał używał jakiegoś stateczku przynajmniej w pierwszej i ostatniej fazie swoje podróży. Byłoby...
Można( jeśli to oczywiście możliwe) dać możliwość budowy w miejscach gdzie kiedys rosły drzewa...
Blue Byte znalazł sobie sposób na zarabianie poprzez automatyzacje - na razie wody i pól, miedzi, węgla. Mamy jeszcze doładowania ryb, dziczyzny,...
Moje pomysły: 1. Skoro są specjalne budynki, które produkują z powietrza coś tak jak np. manufaktura to można by produkować monety w bankach....
Po raz trzeci zaczynam ten temat... Moze tym razem ktoś uzna, że jest to temat ciekawszy niz zabawne sytuacje na czacie albo inna duperela... ...
Składam wniosek o wykarczowanie ze strefy 9 wszystkich drzewek krzaczków oraz usuniecie pojedynczych kamieni. Nie wpłynie to w żaden sposób na nowych...
Odnoszę się do wersji przypadku w grze, dla mnie gra wygląda dość szablonowo, zdobywasz surowce, budujesz budynki, armie i walczysz... dochodzi do...
Chciałbym aby przy awatarach członków gildii pojawiały się zielone kropki tak jak to ma miejsce w zakładce znajomi. Druga sprawa to czat gildii...
Przesuwanie mapki jet troszeczkę niewygodne. Może by dodać ikonkę mapki , po włączeniu której można by się natychmiast przenieść we wskazane miejsce
Witam, mam do zaoferowania 2 propozycję, pierwsza propozycja to zwiększenie paczek produkcyjnych a druga to łączenie przygód w gwiazdce. W tej...
Proponuje przesuniecie czasu przerw konserwacyjnych z obecnych 1:30 - 7:00 na bardziej wygodne dla ludzi pracujacych godziny 0:00 - 5:30. ...
Zgłaszam propozycje wykarczowania ze strefy 9 wszystkich drzewek krzaczków itp. nie wpłynie to w żaden sposób na graczy którzy zaczynają grę a tym...
Pomimo, że misje dla gildii wprowadzono dzisiaj juz wszędzie słychać głosy krytykujące je. Wg. mnie także został spalony potencjał jaki tkwi w tym...
Patrząc na ceny wszystkich surowców w handlu oraz na koszt postawienia kopali złota dochodzę do wniosku, że postawienie kopalni złota jest po prostu...
Przycisk "Ponów ofertę" czyli sposób na szybkie i wygodne powtórzenie wygasłej oferty sprzedaży bez konieczności ponownego wybierania co, za co i...
Znajomi posortowanie są w/g levelu. Dodając kogoś w celu wymiany surowców, musimy się naszukać. Przydatna w/g mnie byłaby opcja sortowania w/g nicków.
Moje pytanie, a zarazem propozycja brzmi: może by tak zwiększyć liczbę osób na pasku znajomych do 15?? Obecnie na liście widać tylko 9 osób a...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.