Moja propozycja jest taka, aby zlikwidować kolejki budowania, a w zamian tego umożliwić jednoczesne budowanie 3 budynków. Wówczas odnawianie pól...
Witam, był pomysł z obracaniem mapy, lecz ja myślę ze obracanie budynków było by bardziej lepsze. Poniżej szybka wykonana praca w paint jak by to...
Mój pomysł na ekstra budynek (drogi, za diamenty) który z powietrza daje monety - najlepiej raz na 24h, możliwość ulepszenia na 5lvl co daje większą...
Witam. Chciałbym zaproponować nowość którą kiedyś admini mogli by wprowadzić w grze . Mam na myśli aby zrobić wspólną wyspę dla gildi gdzie...
Uważam, że powinno się pojawić coś takiego jak liczba budynków na mapie, np. tartaków egzotycznych - 2, mieczników (brąz) - 8, bo czasem ciężko się...
Witam, chciałabym zasugerować, wprowadzenie mechanizmu umożliwiającego grupowe przydzielanie premii w postaci półmiska z rybami, kanapki czy...
W tej chwili sprzedający jest w lepszej sytuacji gdyż to on decyduje czy zaakceptuje czy anuluje transakcję a kupujący nieraz przez kilka godzin ma...
Na obecną chwilę sporo elementów dekoracyjnych dostaje się z przygód , jest tez możliwość kupienia w sklepie za klejnoty , natomiast niczego do gry...
Witam. Kolejny raz to samo. Gdy wysyłam moje wojsko z atakiem na obóz bandytów ... ów wojsko nie atakuje wskazane tylko całkiem inne ... wo walce...
Ponieważ niektóre misje specjalistów są dość długie, a czasami występuje nagła potrzeba zmiany planów powinna być możliwość anulowania jego misji....
Wysuwam sie z zapytaniem/sugestia Otóż , gracze którzy zaczynali grać dużo wcześniej posiadaja Weterana,ponieważ był do zgarniecia w ktorymś z...
Witam ,od kilku dni w wiekszym stopniu zacząłem zwracać uwagę na handel pomiędzy graczami i wpadłem na dość ciekawy pomysł . Moim zdaniem bardzo...
nie wiem czy pomysł jak wyglądałoby PvP już był, ale przedstawie jak powinno wyglądać według mnie. więc tak PvP odbywało by się na nowej wyspie...
Witam Mam taki drobny pomysł sugestie czy nie dało by rady zrobić spisu ile potrzeba surowców na dany upgrade budynków? bo jestem ciekaw jak to...
Proszę mi pokazać mądrego, który sobie wydumał te dwie nazwy. Przeszukałam sporą ilość słowników i leksykonów i słowa "Łukmistrz" jakoś nie...
Witam. To jest mój pierwszy post/temat na form. Gram już w The Settlers od kilku miesięcy. Chciałbym zaproponować, aby w zakładce handel, pojawiła...
Witam, mam kilka pomysłów: 1. Możliwość zmiany kolejności tworzonych premii i jednostek w magazynie prowiantu i barakach (często usuwam i tworze...
Gra po czasie staje się nudna, ponieważ ludzie odnajdują przygodę i wykonują ja zgodnie z poradnikiem. Mógłby nas zastąpić równie dobrze robot. Nie...
Im większe mamy państwo tym trudniej ogarnąć je wzrokiem, jeżeli skończą się jakieś zasoby w czasie gdy jesteśmy wylogowani, może to umknąć (na...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.