Witam. Może by wprowadzić stany magazynowe do jednego miejsca po przecinku? Czyli zamiast "1k" pojawiałoby się "1,6k". Jednak jest różnica patrząc...
Witam, może to już było ale nie znalazłem więc podaję propozycję: -możliwość nadawania indywidualnej nazwy generałowi lub losowe imię inne dla...
Takie pytanko mam... Czy jest może w planach projekt aplikacji naszych settlersów na telefony z Androidem?? Pozdrawiam Wiskor:)
Bardzo przydatną funkcją której mi brakuje jest możliwość ustawienia rezerwy w magazynie. Przykładowo chce mieć rezerwę 400 stali i moi osadnicy...
Witam Zawsze jest problem, kiedy tłumaczymy ludziom, gdzie rzucać kosze, co atakować na przygodzie. Przydałaby się funkcja, wprowadzona w wielu...
TAWERNA Witam, jak wiadomo budynek Tawerna każdy sobie usuwa zaraz po wykupieniu wszystkich możliwych jednostek czyli: Generał...
Na obecną chwilę sporo elementów ozdobnych dostaje się z przygód , jest tez możliwość kupienia w sklepie za klejnoty , natomiast niczego do gry nie...
W chwili obecnej przy przeprowadzaniu transakcji nie mamy wpływu na to, co dzieje się z naszymi towarami. O ile sprzedający ma pełnię możliwości...
Witam ! Mam do zaoferowania pomysł dodania do gry ikonki dzięki której gra będzie wyświetlać się na całym ekranie a po wciśnięciu ESC (Escape)...
Witam Animacji jest pełno, gra wygląda przez to świetnie i jest w czołówce gier przeglądarkowych jeśli o to chodzi, ale rodzi się problem. ...
Proponuję wprowadzenie bardziej rozbudowanego podziału kontaktów, np.: - wszyscy - znajomi - gildia - KONTAKTY BIZNESOWE (ludzie, z...
Założyłbym ten temat raczej w dziale "Dyskusje o nowościach" lub "Pytania i dyskusje dotyczące gry", ale tylko tutaj można dodać ankietę, więc co...
[System]- Zwiększyła się produktywność budynku [System]- Twój geolog znalazł nowe złoże: Ruda miedzi [System]- Twój geolog znalazł nowe złoże: Ruda...
Cześć Osadnicy! Jest w ogóle możliwe włączyć "The Settlers Online" na PS3, lub telefon? Co do tego ostatniego, to chyba będzie ciężko, ale można...
Witam. Wydaje mi się że nagrody za codzienne logowanie są trochę słabe, i nie mam na myśli klejnotów za 7 dzień logowania, tego pewnie nie zmienią...
Witam mam pomysł na normalny hanedl , bo jak wystawiał np 400 węgla sprzedam tyle ile chciałem zamyka aukcje to cały czas mam spam , proponuje to...
Ktoś napisał, że potrzebny jest suwak głośności. Ten temat jest zamknięty ale dodam, że proponuję 2 suwaki dla tła i dźwięków głównych.
Krótko i treściwie: Generał chodzi wolno, kryje się pod drzewami, przy relokacji obozu w poprzek dużej mapy przygody ciężko określić jego pozycję...
1.Górny pasek z surowcami można by go powiększyć do dwóch/lub zostawić ale dodać opcje wyboru jakie surowce chcemy by się nam pojawiały np: na co mi...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.