Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam. Po ostatniej konserwie pojawil mi się problem z wtyczką flasha (tak sądze). Problem jest dziwny, bo na zadnm komputerze w domu nie...
witam czy przeważnie w czasie wolnym musi cos nie działać czy jest ktoś kto tego pilnuje w mojej pracy za takie cos można wylecieć !!!!!!
W koszarach dzieją się cuda robią się nie ci co trzeba (po przesunięciu naprzód)
Kilka problemów: 1. Forum ma całe mnóstwo starych kompletnie niepotrzebnych wpisów i wątków których nikt nie będzie czytał. Weźcie to w końcu...
Wysłałem na przygode Dracule i Majora oczywiście obaj zgineli - kiedy to naprawicie i oddacie mi moich generałów
Podczas gry miałem problem ze zniszczeniem skał za pomocą dynamitu ( premia nie zadziałała ) i nieodpowiednią liczbą wiader ( miałem 9 szt przy...
Od wczoraj od godzin wieczornych jest problem z logowaniem i ładowaniem się strony a dziś od 6 nie można załadować strony. Ktos inny ma ten...
Witam Właśnie wszedłem w przygodę i widzę tam 5 obozów a powinno być ich 6 , na wyspie również go nie ma , a na górnym pasku pokazuje mi się 1200...
Witam może mi ktoś wytłumaczyc jak zaplacic kartą pozmienialo sie teraz i nie wiadomo o co kaman ;] wybieram platnosc kartą wciskam kup ...
Udało mi się dokonać czegoś naprawdę trudnego. Podbijam archipelag w jednym z obozów miałem jeszcze 136 Mistrzów miecza i by jeszcze trochę to...
Witam Czy zdarzyło się wam że po wygaśnięciu oferty jej zawartość nie wracała do magazynu ? Dzisiaj rano wygasła mi oferta z 60k brązu a...
Ma ktoś podobny problem?? Zalogować sie idzie ale wejść do gry juz nie, od dzis rana
Nie da się ukończyć ekspedycji. Atak na jednostki wroga powoduje że gra zastyga w miejscu i nie widać jednostek walczących, przez co nie da się ...
Wczoraj przeniosłam budynek Miecznik platyna. Dzisiaj rano zniknął. Zostało tylko puste miejsce. Jak go mam odzyskać? Bo jednak trochę kosztuje.
Witam. Założyłem ten wątek, bo nie otrzymałem odpowiedzi od supportu od tygodnia. Mianowicie, w sektorze 5 miałem magazyn, wyburzyłem go, bu postawić...
Mam zablokowany dodatkowy slot w kolejce budowania. Jeśli dobrze pamiętam to chyba był on z targowiska gildii. Można wrzucić tylko 3 budowle do...
Ku przestrodze: Parę dni temu wystawiłem na handel węża morskiego. Oferta wygasła, wąż nie wrócił. Dziś rano wystawiłem na sprzedaż 30k granitu....
hej wszystkim, zrobilem przesiadke z Windowsa na iOS. Dzis, chcąc zaloggować się na setlers pierwszy raz, napotkałem na dziwny problem. ...
wczoraj za pisanki kupiłem zaprawe 1000 sztuk i nie mam ani pisanek ani zaprawy co się dzieje.!!!!
Witam, staram się uzbierać osiągnięcia na podniesienie poziomu magazynu wielkanocnego ale niestety zauważyłam, że nie zaliczyło mi zadania "Zaginione...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.