Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
xxxxxxxx
Witam, nadałem moim gen nazwy, 3-ech zapisalo a 4-tego nie chce, why?? ;/ Chcialem se zrobić jeźdźców apokalipsy a nie chce przyjc Głodu ;/
Kiedy można sie spodziewać poprawy jakości gry po dzisiejszej konserwacji ?? Gra ładuje się po 5 minut, kolejne 10 minut to czekanie aż wczytają sie...
Witam, po aktualizacja zaginęło mi czterech generałów z wojskiem. Nie wie ktoś gdzie można ich znaleźć?
Od wczorajszej konserwacji nie mogę wejść do znajomego żeby się wymienić koszami :( Cały czas jest okno z komunikatem wczytuje mapę :( Czy za...
Witam Dzisiaj - to jest 6.06.2013 - po kilkugodzinnym oczekiwaniu na powstanie serwerów po aktualizacji, udało mi się w końcu zalogować. (około...
U introligatora mam -Manuskrypt Księga Kodeks U geologa i w magazynie - Manuskrypt Tom Księga
Żuciłam premie na koszary ciągle szkolą mi się nowi rekruci a jak otwieram garnizon tam tylko 1 nie mogę wysłać ich na przygode
Przygoda "Okradać bogatych". Opis sytuacji z załącznika - z prawego z moich obozów wykonany atak na jedną z wież strażniczych broniących obozów po...
Nie wiem czy tylko u mnie czy jest to jakiś większy problem ale moi geolodzy poszukują nowych złórz dłużej niż jest to podane. Na przykład wysłałam...
Ktoś wie jak na tym silniku forum wyszukać kogoś po nicku, bo próbowałem znaleźć taką opcje, ale jej nie widzę. Z góry dzięki.
Witam, Mam problem - najlepiej obrazuje go ten screenshot http://i.imgur.com/IRzMY0C.jpg W miejscu dokąd prowadzi strzałka nie mogę postawić...
Hej, dziś zauważyłem, że niektóre przygody mają taką obwolutę żółtawą. Nie wiem czym to jest spowodowane, co oznacza. Obie przygody były przesłane...
i tak od okolic godziny pierwszej, ktoś tak jeszcze ma na kolonii, czy jestem wyjątkiem?
mam taki problem z ta ankieta, a mianowicie nie jestem wstanie na nia wejsc, probowalem wszystkiego i pytalem w grze i nic. Uzywam firefoxa,...
"Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online - Beta". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę...
Witam jest jakiś problem z zalogowaniem się , po wpisaniu hasła wyskakuje info ze logowanie nie powiodło się , temat zgłoszony , niestety wyspa...
Było trochę lepiej jednak BB znowu nie potrafiło zapobiec lagom. Wieczorami znowu nie da się grać, szkoda słów.
pracując na notebook`u nie mogę handlować ze znajomymi, przez co jest wiele kłopotu, czy jest to wina przeglądarki, notebook`a, czy niedopatrzenie ze...
Witam. Od kilku dni mam problem z wrzuceniem koszyka lub kanapki na jakiś zakład (tartak, kopalnia...). Na jedną wchodzi, na drugą nie. Premie...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.