Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Nie wiem, czy ktoś już to wcześniej zauważył, ale w archiwum pomocy można normalnie pisać (no, prawie normalnie, kursory nie działają). ...
Witam, mój problem polega na tym, że w kółko trenuje mi się 25 tych samych rekrutów. Po zakończeniu treningu danej partii(25), rekruci są dodawani...
Problem dotyczy zadań w Księdze Zadań. Serwer: Dolina Odkrywców Problem nr. 1 Pomimo iż posiadam produkcje na wymaganym poziomie, zadanie nie...
Witam Mocno zainwestowałem w wykonanie zadania: Kwestia stylu. Zakupiłem makarony i postawiłem dodatkowy piec złota. Ale niestety podzadanie się...
Witam serdecznie, dziś doczekałem się zakończenia 1 manuskryptu tak więc, szybko wszedłem w drzewko badań i użyłem na złożu kamienia które umożliwia...
Czy to jest normalne, że kupiłem 4 takie pudełka i trafiły mi się 4 kamienne posągi, z których nic nie mam? Jeden z moich znajomych kupił sobie 2...
Witam, mam problem z podzadaniem - Wstąp do Wojska - które dostępne jest od 15 poziomu i po ukończeniu podzadań - Garnizon i Pierwsze Jednostki....
Jak w nazwie tematu, problem polega na tym, że te misje wykonałem kiedyś kiedyś, a cały czas, za każdym razem gdy loguje się do gry, wyskakuje mi...
Proszę o sprawdzenie innych graczy jak i adminów czy czas działania koszyków cioci Irmy jest poprawny, jeżeli dostajemy od znajomego/kolegi z gildii....
wiem czytalem aktualizacje .... wszystkie są nie moglem wejsc rano przez 2 godziny teraz mnie wywalilo w czasie wyspy piratow i od godziny niemoge...
Wrzuciłem wczoraj produkcje manuskryptu produkcja miałą trwać 20 h a dzisiaj mam 18 h licznik nie odlicza a wrecz odlicza czas :( pomóżcie
Zrobiliśmy zadanie gildii (zrobiła je wymagana ilość graczy), wszystko świeci się na złoto, zadanie podświetlone na zielono, fruwają gwiazdki (i...
witam przy każdym logowaniu a także w trakcie gry wyskakuje komunikat o ukończonym zadaniu śmierć przywódcom i 50 pkt nagroda jednak po naciśnięciu...
Właśnie zrobił mi się manuskrypt. Po kliknięci poleciał do gwiazdy i go nigdzie nie ma. Co jest?
Witam, mam problem z zadaniem "Coś do czytania". Otóż gra nie zalicza mi części dotyczącej produkcji żelaza na odpowiednim poziomie, mimo że...
Witam, mój problem prezentuje się następująco: Otóż dzisiaj skończyłem przygodę 'Wikingowie' i po ubiciu ostatniego obozu (120Hu + 30Be + 50WzJ), na...
Witam Sprawdzam od jakiegoś czasu na testowym badanie solidne stemple. Niestety z tego co widzę ono nie działa. Jakby kopalnia miedzi mogła mieć...
W podsumowaniu gospodarki nie pokazuje ilości produkcji złota i rudy złota gdy jest ona włączona.
Witam, nie wiem czy ktoś z Was to zauważył, ale już od dość dawna występuje problem z wirtualnymi koszami. Chodzi mi o moment, gdy chcemy wysłać...
Mam dziś po konserwacji tytułowy problem. Zastanawiam się czy to jakiś ban ale chyba wtedy powinienem dostać jakąś informację o tym. Czy zapowiadany...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.