Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Pierwszy blok na starcie przygody i wtopa. Armie wychodziły z obozów z opóźnieniem, nie w tej kolejności i oczywiście nie dało się ich cofnąć. O...
wyprobukowalem kilkka manuskrypow podrzad i nigdzie ich nie ma co ie znimi stalo gdzie sa ? Co robic :(
Mój znajomy z gildii z nickiem Wooem po konserwacji jaka była ostatnio z poziomu 44 wrócił na poziom 1. Stracił cały dorobek. Pisanie postów do...
Witam! Od wczoraj mam problem, z serwerem. Co chwile wyskakuje komunikat z zerwanym połączeniem. Pogram kilka minut i znowu to samo, trzeba od...
Niechcący zburzyłam magazyn prowiantu ( na 5 lvl ) . Próbuję go odbudować, ale dochodzi do 4 % i budynek znika. Nie wiecie może dlaczego?
Witam, Od pewnego czasu po ulepszeniu chat leśnika pojawia mi się informacja o czasie produkcji 'brak'. Niestety powoduje to zatrzymanie odwiania...
Cześć, od dłuższego czasu mam nietypowe "przypadłości", a mianowicie. 1. Wysyłam geologa na poszukiwania, np., węgla czy złota, zamiast szukać 4h,...
Pewnego razu wchodzę na forum. A tutaj wszystkie ustawienia po francusku, treści postów oczywiście po pl. W ustawieniach forum (życzliwi nakierowali...
Witam Od czasu ostatniej konserwy nie mogę się zalogować do gry. Po zalogowaniu na konto i kliknięciu na przycisk Graj otwiera się tylko pierwsze...
Problem z tym że został on wyprodukowany, zadanie głowne zaliczone, a manuskryptu nigdzie nie ma. Nie ma go w magazynie, nie moge go przydzielic...
A konkretnie nie da się zrobić jego ostatniej części - OSIĄGNIJ PRODUKCJĘ ZŁOTA NA POZIOMIE 1200 szt. / 12h Oto są zrzuty ekranu, na jedym stan...
Cześć. Ostatnio zauważyłam, że mam drobny problem z handlem. Mianowicie nie wyświetlają mi się żadne oferty sprzedaży. Czy i jak da się to naprawić?...
Witam. W grze mam niezaliczone zadanie "Raz na zawsze", które polega na tym, aby "W swoich włościach mieć mniej niż 0 szt. obozowisk bandytów (lub...
Witajcie, Nie odnosicie może wrażenia, że od pewnego czasu premie - szczególnie te o dłuższym działaniu - działają krócej niż ustawa przewiduje ?
Witam. Wciąż pojawia mi się zadania "Śmierć przywódcom" pomimo, iż już dawno je ukończyłem. Po wciśnięciu przycisku "zakończ" nagroda...
:mad:Kiedy zostaną naprawione błedy w zadaniach "Bandyci" i "Więcej włości":mad: Ciągle wyskakuje zadanie "Bandyci" ze zostało zakończone i pomimo...
Szanowne BB, czy tak już będzie co czwartek? Aktualnie mogę sobie do woli czytać "Porady dnia" (chyba się nauczę na pamięć, żeby globalu móc błysnąć...
Pomysl co zrobic jezeli nie przychodza mi maila ze zwrotka o przyjecie mojego zgloszenia z supportu ? Wyslalem dwa zgloszenia przez formularz i...
"W tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować ponownie" I tak próbuje od pół godziny na 3 różnych przeglądarkach... Wyczyściłem cache i inne...
Witam. Problem jest tej maści że nie graliśmy w Setlersów jakiś czas ale jak sobie przypomniałem o tej grze i do niej wróciłem to po tygodniu mój...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.