Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Powiem tak te przerwy techniczny niby co czwartek coraz bardziej utrudniają życie ponieważ są one już 2-3 a czasem i 4 razy w tygodniu moze BB niech...
Jest 8:11, konserwa trwa, a gimbaza jeszcze nie płacze? Dziwne...
Witam... Od rana próbuję dokonać płatności za klejnoty. Niestety bez powodzenia... W przypadku zapłaty kartą, non stop mi odrzuca. Oczywiście...
To sie z rana troche usmialem czytajac na glownej stronie wiadomosci .... Cotygodniowa konserwacja rozpocznie się około godziny 01:00 rano, a...
Witam. Support to fikcja. Dla wszystkich problemów standardowa odpowiedź i brak konkretnej reakcji. Powiedzcie mi czy jest szansa że kiedyś...
Witam Od wczoraj mam problem z wejściem do gry, po zalogowaniu jak wybieram przycisk GRAJ to po pewnym czasie ładowania gry pojawia się komunikat:...
jestem już w40 lewelu azadanie podbicia wyspy dalej nie zakończne wyspe mam podbitą całą a zdanie dalej się wyświetla:(
Ja zauważyłem pewien błąd względem chat leśnika gdyż gdy wejdem w Gospodarkę i spojrzę na produkcję chat leśnika niekiedy widzę okrągłe 0. To może...
chyba skasowalem zadanie "podejrzana osoba" nie moge przezto wykonac zadania "nowe materiały budowlane" można jakoś cognać kasacje (albo skasować...
To zadanie jest dziwne. Osiągnąłem produkcję węgla na poziomie +3k, nie zaliczyło. Wyłączyłem trzy kopalnie i zszedłem na -800 - zaliczyło.
1/1 Zapewnia 15% szansy na znalezienie jednego dodatkowego złoża Żelaza lub Marmuru. Umiejętność ta jest źle przetłumaczona. Powinno być … „jednego...
od 2 dni mam problem z załadowaniem konta .... Gdy załaduję się ostatni wskaznik postepu logowania wyskakuje informacja >>>TWOJ KLIENT NIE ZOSTAŁ...
Ma ktoś może pomysł, z jakiego powodu na czacie została ocenzurowana liczba "88" ?
kiedy mam spörbowac za 2 lata ?? ten bläd juz byl pöl roku temu..i teraz znowu....psujecie calä gre ...zero pomocy z strony suportu ..piszecie ze to...
Od konserwacji mam upierdliwy problem. Na wadze "odhaczam" sobie zawsze niedostępne. Niestety aktualnie po każdym odświeżeniu czy zakupie znów...
Kupiłem u kupca premie w sklepie gildii ( na zwiększenie wydobycia złota) Premia nie pojawiła się w menu gwiazdy ani natychmiast, ani po godzinie,...
Witam,od rana nie potrafię się zalogować a wiadomości wysłane do supportu wracają na moją pocztę.O co chodzi?
Granie na urządzeniu mobilnym z systemem Android: patent odkryłem dopiero wczoraj (2013.06.13) i jestem zachwycony. Dotychczas nie mogłem grać na...
Nie mogę dostać się na testówkę Forbidden You don't have permission to access / on this server. o co kaman ?
Login: renf7 Zadanie: Śmierć przywódcą Strzałka informująca o wykonaniu zadania pojawia się co pewien czas wskazując "na wykonane" zadanie....
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.