Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Wiece mam problem od czwartku mam ZONGA przy logowaniu sie juiz na wyspe nastepuje Obszar serwera uszkodzony W tym obszaze wystapil blad,...
mam taki problem a w zasadzie obserwacje. Mam mennice na poziomie 5 wiec produkuje mi 5 monet ( zbuffowana 10) dzisiaj kolo 17 mialem w skarbcu 439...
Jak w temacie. Problem polega na tym, że nie mam takiej przygody w gwiazdce.
Znów wrócił problem uszkodzonego serwera ma ktos podobny problem że nie może wejsc na wyspe ??
mam 5110 limit populacji..od wczoraj robię przygodę dajmy na to byka...brakuje mi 900osadników do limitu..dodaję 700osadnikow doda mi losowo jakoś...
Ja sie pytam kto mi odda zasoby które włozyłam w produkcje balonów? a które zostały anulowane! od rana miałam wlaczony magazyn prowiantu na 7H na...
Prawdopodobnie nie chodzi o deski a drewno z drzewa liściastego (sugerując się ilością zebranego surowca i widniejącą obok celu ikoną surowca).
Witam sytuacja trwa od dzis rana ,wyrzucanie ze znajomych i ponowne zapraszanie nie pomoglo,prosze o szybka interwencje .dziekuje
czy ktos ma problem z niewidoczną listą rankingową w interfejsie??
W zadaniu "Zbieraj dalej" mam przekazać 100 balonów.... tylko jak to zrobić jak juz nie można ich przekazywać.... ???
Jako, że I etap miał trwać cztery dni, miałem kolejkę na 8 dni - 4 dni na zajączku. Dziś poszło info, że limit został osiągnięty, anulowałem całą...
Jak w temacie, wylogowałem się z gry o godzinie 0:30 w nocy, wyłączyłem komputer, rano nie logowałem się wcale, udaje się na uczelnie, gdzie kolega,...
problem w tym że posiadam netbuka i wszystko jest fajnie gdy dochodzi do handlu. Okienko handlu ląduje tak nisko że nie jestem wstanie go przenieś...
Jak w temacie. W środę kupiłem klejnoty płacąc przez Siril(czyli płatność natychmiastowa), pieniądze z konta poszły, a choć mamy już piątek klejnotów...
odpalam przygode mapa trefnisia pojawia sie wyspa a na niej mam grafike jak z setlersow 1 oraz zero budynkow totalnie zero . ponowne wyjscie wejscie...
Witam. Przy zadaniach jest opcja "anuluj zadania", dlaczego jest nieaktywna ? tzn nie da sie anulować tych zadań.
Nie działa kod promocyjny 447-BB55-C6E4 (przygoda), ponieważ jest identyczny z kodem, za który można było dostać 10 stalówek i 50 zwykły papier
nie otworzyła mi się przygoda eventowa po naciśnięciu zacznij przygodę wogóle zniknęła zrobiłam też balony z armat nigdzie ich nie ma w żadnym...
Witam Mam problem - jak w tytule - dalej pisze " Prosimy spróbować ponownie" i odsyła mnie do logowania. Informacja ta wyskakuje zaraz po...
Witam znalazlem peweien blad jak znajomy sciemni ciemnoscia a ja rozjasnie jasnoscia (pomijam ze do jasnoscie komunikatu juz nie ma) to po wejsciu w...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.