Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
W trakcie logowania dostałem monit o zmianę hasła do serwisu Ubisoft. Kliknąłem OK i przeniosło mnie na stronę, gdzie powinienem wpisać stare i nowe...
Witam, zauważyłem ostatnio ze Szlom i Weteran mimo tego że mają ten sam czas regeneracji (ok.2h) nie regenerują się w tym samym czasie. Szlom dużo...
Witam, dziś od rana mam problem z wejściem na wyspę, i nie wiem czy dotknął on tylko mnie czy tez jeszcze kogoś. Na etapie uruchamiania kolejki...
Jak w temacie znowu jakaś 2 konserwacja jest czy jak już pól godziny próbuje się zalogować i cały czas jest komunikat wywołanie servera nie powiodło...
Rozgromiłem wszystkie obozy(na dwa wety jeden od tawerny drugi od wiezy ), zapomniałem pstryknąć na kamienie. Obozów nie mam na mapie,misja z...
Dziś dostałem ,jako zadanie dzienne przygodę "Okradać Bogatych" (mam poziom 38).. Nagroda to 50 monet :) .... Kto wymysla cos takiego? To jest...
ja mam problem tego typu co chwile pojawia mi sie okno ukończenie zadania "śmierć przywódcą" nic na tym nie zarabiam expa wiec w sumie okej, pzdr
Witam, uruchomiłam zadanie jednak nie pojawiła mi się możliwość wejścia w nie. Nie mam go też w menu gwiazdy. Czy mogę prosić o sprawdzenie co się z...
Co to za jaja , zeby konserwę dawać bez zapowiedzi ? Wpienliem się lekko wrrr
Właśnie dotarł do mnie mail o poniższej treści: "[WYCIĘTE]" Czy to próba wyłudzenia hasła?
Mam do zrobienia zadanie poboczne : Fragment mapy jako waluta. Należy w nim kupić przygody : Mroczni Kapłani, Wyspa Piratów, Bagienna Wiedźma i na...
Witam Mam problem jak w temacie "Zadania dzienne "- po wykonaniu zadania nie można go zamknąć i dostać nagrody" dodatkowo jak są punkty...
Jak w temacie. Klikam na krzyżyk. Zatwierdzam usunięcie i łańcuch nadal jest. Wcześniej anulowałem szamana z powodu KRETYŃSKICH instrukcji jakie...
kto mi pomze gzie mam zglosic problem z zalogowaniem i gdzie to znalesc
czemu nie mogę przekazywać balonów a tym samym zakończyć jednego z zadań urodzinowych klikając na balony nie moge podścietlić przekarz balony???...
Jak to jest gdy przygoda się kończy? Nie mogę przejśc dalej bo szamana nie przeszedłem do końca "PRAWIE" Problem polega tkwi w tym że z barku czasu...
Nie wiem czy to jednostkowy przypadek ale od rana ja i mój znajomy mamy ten sam problem, przy próbie wejścia do gry mamy taki komunikat "Połączenie z...
Wyskakuje okno z ukończonym zadaniem Śmierć przywódcom już tak często że gra tutaj zrobiła sie nie do zniesienia. Mam 43 lvl i nie moge zrobić nic z...
KUR*** nie da się wytrzymać, zajmujecie sie jakimis durnymi eventami, a funkcjonowanie serwera ma wiele do zyczenia, nie da sie normalnie grac! w...
Witam! Chciałbym się dowiedzieć, dlaczego na serwerze "Kolonia - 4" zablokowano możliwość przekazywania balonów? Od wczoraj po zalogowaniu...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.