Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Moje pytanie to czysto techniczna sprawa z kompem. Nie mam paska znajomych,nie mogę pisać na czacie,bo ten fragment obrazu jest niewidoczny. Proszę...
Miała być możliwość zakupu klejnotów x 3 do godz. 23.00 , niestety od przynajmniej 21.15 brak takiej możliwości . A miało być jednakowo dla...
Jak widać Xaarr ma nas w 4, ranking zwalony i jak zwykle "ZERO" wyjaśnień, jak co chwila!!!!!!!!!!!!!!
Settlersi są grą przegladarkową, ale wyraźnie obciążaja procesor.. Chciałbym aby w tym wątku dopracowac sie optymalnej konfiguracji środowiska gry....
Od czasu pojawienia się ewentu z balonami każda próba logowania zajmuje mi ok 1.5godz czy jesteście w stanie coś z tym zrobić czy walka z niemieckimi...
Witam Otóż od trzech tygodni występuję u mnie problem który w oknie komunikatów wyświetla się jako "Logowanie na serwer rozmów nie powiodło się"....
Witam Podczas grania w settlers online procesor szybko się nagrzewa i wyłącza mi komputer (WIN7 DualCore AMD Athlon 64 X2 4800+ MSI K9N Neo v1.0...
Settlersi są grą przegladarkową, ale wyraźnie obciążaja procesor.. Chciałbym aby w tym wątku dopracowac sie optymalnej konfiguracji sprzętowej gry....
znowu błąd
Jak wyżej. Użyj 5 Rodzin podróżnika na Domu Władyki. Próbowałem "wrzucać" do Domu Władyki (po wcześniejszym wyprodukowaniu w magazynie prowiantu)...
Witam wszystkich czy ktoś ma ten sam problem. Po wciśnięciu przycisku graj nie ładuje mi strony.
chciałam przenieść konto z Fb i mam problem nie mogę się zalogować po zmianie hasła, każe mi się zarejstrować od nowa Można temat skasować, już...
Problem zaczął się około 18:30 gdy chciałem dodać balony z ostatnich 4h do władyki. Dodałem wszystkie oprócz 40 szt. Wisiały. Po relgu z gwiazdy...
po zalogowaniu Dzis wywalilo mie z 10 razy w ciagu pol godziny tak sie nieda grac
Witam, Od wprowadzenia eventu z balonami nie wiem czy u Was również to występuje ale kosze dochodzą z opóźnieniem i jak ktoś mi wejdzie na wyspę...
Wczoraj zmienilem haslo jak kazali w wiadomosci i dzis kicha nie moge wejsc w gre zaloguje mnie i jak naciskam "graj" to wyskakuje wiadomosc ze...
Witam, mam pewien problem z ulepszeniem Magazynu. Otóż chcę go ulepszyć na poz. 2 z powodu braku miejsca dla osadników (i w sumie przydałoby się też...
Czy ktoś z developerów a nie Xaar lub moderator może łaskawie napisać co znów sknociliście, że nie można grać? Czy mamy zacząć rzucać panienkami...
Wczoraj zmieniałem hasło przez profil, normalnie, po staremu. Cały dzień się logowałem z nowych hasłem, dziś nie wszedłem, pomyślałem po 3 próbach,...
Czy ktos z was graczy ma ten sam problem podczas wejścia do gry po naciśnięciu przycisku GRAJ na głównej stronie TSO?
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.