Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam, 1.1 Mam pytanie odnośnie opcji Przelewy24, czy wybierając tą opcję i dokonując zakupu za jej pośrednictwem, przelew zostanie wykonany...
Wyjaśniam na wstępie, że ten tekst wpisałem wczoraj w innym miejscu na forum i został usunięty przez któregoś moderatora. Najpewniej ten, który...
Od wczoraj nie działa serwer testowy - czy nie powinna się pojawić na stronie głównej jakaś informacja na temat wyłączenia tamtego serwera?
na słabszych łączach/urządzeniach gra się uporczywie rozłącza. załadowanie gry trwa dłużej niż sama gra. to samo z chatem na dobrym łączu. jak cpu w...
Członek mojęj gildii ma konto przypisane do Wirtualnej Polski , chcę zmienić na inne , bo ma kłopoty z potwierdzeniem tegoż konta . Niestety nie...
Uruchomiłem robienie którejś z ksiąg wyskoczył popup z czasem produkcji. Czemu muszę czekać kilkadziesiąt godzin, by przypomnieć sobie ile wynosi...
Ulepszyłem jednego z geologów na maxa i teraz mam problem że produkcja tomu wymaga 2 manuskryptów . Miał ktoś coś podobnego czy to efekt odosobniony...
witam moje konto rydelspw nie dostalem do tej pory nagrody za evennt mimo ze wszyscy juz dostali, gram codziennie
czesc nie wiem czy wszyscy tak maja ale kilka gildii na moim serwerze nie ma zadan gildyjnych ... mam nadzieje ze sie pojawia wkrotce ... macie...
Witam pisze w imieniu kolegi ktory tez gra w settlers od jakiegos czasu i ma nie aktywowany e-mail i nie moze tego zrobic bo jakis czas temu usunął...
znajomy ma przypisany do konat email z wp. jak zmienic na inny adres. pomoze ktos czy trzeb pisac do suportu. nie moze zmienic hasła. nic nie daje...
w koncu udalo sie zalogowac ale nie moge otworzyc listy zadan, jest tylko szelest ,komp wyczyszczony sprawdzane na chrome, explorer,firefox,...
Pojawia mi się od 6 miesięcy błędny komunikat" pokonaj pierwszy obóz bandytów wykonane zadanie" mimo że wykonałem go ponad pół roku temu dosłownie...
Czy ktoś też ma taki problem? :(
Witam Wczoraj uruchomiłem produkcje manuskrypty dzisiaj rano zrobiłem odbierz i nic nie otrzymałem manuskrypty czy idzie to jakoś naprawić szkoda...
Witam próbuje się połączyć z grą po zalogowaniu i wyskakuje mi informacja: Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online -...
Dlaczego na Mozilli normalnie forum TheSettlers mi się włącza a na Operze niby się wczytuję ale nie pojawia się nic. Tylko biały ekran.
Witam !!! Mam problem gdyż wisi mi misja związana w wstąpieniem do wojska! Mianowicie mam juz 29 poziom armie itp a misja nadal mi wisi i nie mogę...
przez pomylke skasowalam introligatora, nie moge go odbudowac , mam osadnikow do budwy, osadnik zaczyna budowac i w trakcie budowli budynek znika,...
Witam. Widzę , ze coraz bardziej powszechny staje się problem znikania przygody Szaman z menu gwiazdy i księgi zadań. Proszę zatem wszystkich,...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.