Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Zauważyłam, że co 2 sekundy pobiera mi miedź. Np. jak mam kopalnie na poziomie 3 to co dwie sekundy pobiera 3 rudy. Kopalnia bardzo szybko się...
Nie widze takiego tematu na forum wiec postanowiłem zwrócić uwagę na mały bład który wkradł się do tłumaczeń przygód małego krawca: W jezyku...
Nagłaśniana z wielką pompą, wprowadzona konserwacją z 01.08.2013, poprawka do zadania "Śmierć przywódcom" sprowadziła się tylko do zamaskowania jego...
po odpaleniu przygody nie pokazuje się w prawym boku nie można wejść i ja wykonać ani odpalić następnej ( odpaliłem mroczni kaplani nie wiem jak...
kwestia podstawowa - jak w temacie. coś się działo wczoraj wieczorem na serwerach TSO, bardzo długi czas próbowałem zalogować się na stronie, bez...
Nie wiem czy to jest normalne, po zresetowaniu umiejetnosci na geologu straciłem połowe ksiag - jest OK - tak ma być. Straciłem ok. 10 ksiąg... ...
Mój kolega dnia 02.08.2013.r założył konto.Serwer "Dolina odkrywców".Dość szybko rozpoczął 8 poziom i dostał zadanie na poziom 14 "Przejmij nowe...
czy teraz weterani i szybcy po mapie wyspy atakując tez poruszają się szybciej bo nie można żadnego bloku zrobić???
Witam. Wrzucam film z zacinaniem się gry - 0:27, 0:58, 1:27: youtube.com/watch?v=0KoP4PyCx7I Jak widać gra się zatrzymuje, paski geologów i...
Temat był już poruszany wcześniej ale w międzyczasie były konserwy i to naprawiono. Natomiast od przedwczoraj czyli od 1 sierpnia czyli od...
Po zalogowaniu i naciśnięciu PLAY pojawia mi się taki komunikat jak niżej. Nigdy wcześniej tego nie miałem na tym kompie. Niestety nie udało się...
Jako że mam zadanie wyprodukować 300 mieczy damasceńskich, postanowiłem przyspieszyć robotę chcąc wrzucić na miecznika nowy bufek dostępny w sklepie...
Oboz w Małym Dzielnym Krawcu: 3cia strefa 50Niedzwiedz 80Wilk atak wyslany 135ł 115pu - straty 135ł 12pu a tu link do symulatora ktory twierdzi...
Pytałem w dziale "Pytania i dyskusje dotyczące gry" , ale najwyraźniej jest babol jakiś,. Po najechaniu na mordkę osadnika wyświetla się okienko...
Grając w grę udało mi się znaleźć następującą treść w zadaniu pobocznym "Więcej korników": Miej w posiadaniu 5000 DESEK z drewna liściastego (mam...
Witam, właśnie zetknąłem się z takim problemem. Robię MB od 48 poziomu pełną przygodę i w G2 napotykam na taki błąd 2. (obóz) (80Ku + 40JM +...
Hej zastanawiam się czy komuś jeszcze się przytrafiło to co mi dzisiaj rano, a mianowicie szykowałem armie żeby zniszczyć obóz przywódcy na s8, i...
Hmm widze tak posty ze ludzie robia przygody, ze dostlai Star Coinsy.. a ja na Nowa Ziemia nie moge sie wbic..
Mam problem. Gdzieś od południa gdy próbuję wejść do gry podczas wyświetlania okienka z Poradą dnia wyskakuje komunikat "Obszar serwera uszkodzony....
Jak w tytule, nie mogę wejść na wyspe znajomego, cały czas wyświetla sie, że sie loguje i tak nawet przez 0.30min, wtedy musze zamknąć karte z grą i...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.