Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
cześć mój kolega usunął połączenie settlersów z facebookiem i już nie może się zalogować pisze że błędne hasło. A jak klika "nie pamiętam hasła" to...
chodzi o zadanie poboczne "Wstąp do wojska" w zadaniu "Bitwa". Mimo iz spełniłem wszystkie warunki tj: Wymagany poziom gracza:15 ja...
Tak jak w temacie krawiec skonczony a dropa ni huhu....
Kolejna konserwacja, było tak pieknie, a tu rozsypał sie serwer rozmów...
Zakradł się błąd... Jeśli uważasz, że link powinien działać skontaktuj się z administratorem .
Brak aktywnego zadania gildii choć poprzednie zostało anulowane po moim powrocie. Posiadam tylko zadanie oczekujące a jestem liderem gildii.
Witajcie. Wykonałem wszystkie porady związane z problemem ładowania się strony tj. czyszczenie przeglądarki, inna przeglądarka itp. Niestety od...
Po przyjęciu zaproszenia do przygody wywala z gry. Nie wiem czy dzisiejsza poprawka, że usunięto problem w wywalaniem z gry podczas anulowania i...
Znajomy rzucił mi 3 kosze, u mnie premii nie ma, u niego koszy też :)..Szkoda słów, jak tak dalej mam być, mozna sobie darować Setlersów... Dziś w...
Witam czy ktos sie spotkał ze zjawiskiem pustego obozu przywodcy ? mianowicie zniszczylem wszystkie jednostki przeciwnika w obozie ale dostalem info...
czy ktos wyjasni ten komunikat
Witam chciałbym poinformować o błędzie gry, którym jest nie zaliczanie ostatniej (4-tej) części zadania. Czyli użycia 5 rodzin podróżników na dom...
W ostatnio otrzymanym zadaniu dziennym mam wykonać quest "Słońce tropików". Uruchomiłem tą przygodę ale coś jest nie tak bo nie pojawiła mi się ta...
piszę z pytaniem czy już mozna swobodnie robic przygody? bo gdzieś czytałem, że ekipa gry prosi aby na razie zaprzestać robienia przygód gdyż jest...
Wszystkich, którzy mają problem z wyskakującym wciąż zadaniem "Śmierć przywódcom", które już dawno wykonali, proszę o dopisywanie się do tego...
Nie pierwszy raz zdarza się tak że zaproszenie zostało wysłane a dochodzi po bardzo długim czasie,miał juz tak ktoś czy tylko ja? dodam że problrm...
Witam przy wszystkich kopalniach i postawionych budynkach mialem 9 patentow. kupilem kilka mlynow wodnych i rezydencji z wagi, ilosc patentow...
nie mamy żadnych zadań gildi jak to uruchomić ?
Podczas przenoszenia zasobów zdobytych na przygodach lub z wykonanych zadań zniknęły mi dwie porcje granitu po 30sztuk . W wiadomościach nie pojawił...
Witam Kilka liczb: Szybka kopalnia miedzi w mojej wiosce ma Czas Produkcji 1:46 Kopalnia ta na 3 lvlu powinna pobierać ze złoża około 102 rudy w...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.