Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Czy ktoś jeszcze ma problem z grą czy tylko ja,a mianowicie: loguje się bez problemu ale kiedy wczytuje mi się już gra wyskakuje mi komunikat "w...
błąd ???
Jak grać na NOKIA LUMIA 520 w the settlersonline ?
Witam Taka ciekawostka - może ktoś też to zobaczył... Podsumowanie gospodarki-> Materiały budowlane-> Monety... Lekko zaskakujące... ale w...
Witam! Siedzę na Google Chrome i po raz kolejny spotyka mnie problem, że ludzie do mnie piszą na szepcie, a ja nie widzę tekstu, choć słyszę dźwięk,...
Wczoraj wieczorem tzn.21.08 około godziny 23 z bufowałem sobie koszami egzo 6 pieców i kopalnie złota bylem pewien ze pod czas konserwacji czas...
Gildia brak informacji ... kto zrobil zg tzn jest napisane w zadanie gildii brak brak brak ktos ma zakonczone i znowu brak brak a to nie prawda bo ja...
Z tego co widze po ukończeniu zadania gildii gdzie brakuje nam jeszcze oczekującego. W menu gildii w zakładce członkowie jest zapisane kto ukończył...
Czy obecne forum znajduje się na TAPATALK - podstawowym kliencie for internetowych na androida? Rozumiem, że sama gra nie jest osiągalna na...
Takie coś zauważyłem dzisiaj. Zadanie poboczne "Więcej korników". Opis jednego z celów zadania: "Miej w posiadaniu przynajmniej 5000 szt. Desek z...
Dziś wieczór zacząłem mieć straszne lagi wiec zrobiłem relog jednakże zamiast sie ponownie zalogować to pojawił sie biały ekran choć adres strony był...
Znajomy rzucił mi kosz na suchą studnię. Z cyklu "Niemożliwe, staje się możliwe" Po zabudowaniu owej studni, bonus znika.
Witam Tak jak w temacie. Czasem jest tak, że raz można w dane miejsce ustawić generała a innym razem w tym samym miejscu nie da się go postawić. ...
Witam Ostatnio w gildii zmienił się lider, po zmianie i anulowaniu aktualnego zadania gildii, w ogóle nie pojawiają się zadania gildii w księdze,...
dzisiaj okolo 11:15 odpalilem sobie przygode pt. "na konskim grzbiecie", przygoda zniknela ale nie pojawil sie panel tej przygody. pomyslalem sobie...
Wyjechałem od środy do niedzieli. Ostatnie logowanie w środę ok 7:00. wróciłem dzisiaj w niedzielę 23:30 odpalam grę i co widzę pola pszenicy...
Sam nie wiem jak to się stało, ale mój weteran wylądował w trakcie przygody nie tam gdzie trzeba, sami zobaczcie : [ załącznik ] 1. Nie mogę...
DEnerwujaca reklama i wyswietlajaca sie u gory ekranu uniemozliwia mi nie ktore czynnosci w grze ... Jak sie jej pozbyc jakies pomysly ?
mam problem jw w temacie na co dzień się z tym nie stykam wiec to dla mnie trochę kosmos znalazłem kod html na tabele umieściłem co chciałem...
Złożyłem ofertę (350 monet za 900 desek z drewna liściastego) ktoś zaakceptował, a ja nie dostałem swojej części. O co chodzi? NIWAŻNE
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.