Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Po odpaleniu 30 dniowego premium i tego 1 dniowego za wykonane zadanie - dodatkowy slot budowy zniknął.
Przez prawie godzinę próbowałem się zalogować, bez skutku. Na forum nie wejdziesz z suportu nie skorzystasz, bo nie zalogujesz się. Na szczęście po...
Jako, że stary temat został zamknięty przez xaara postanowiłem otworzyć nowy. Kiedy problem zostanie naprawiony? Już jutro - 1 sierpnia 2013. ...
Witam! Trochę szukałem tej opcji i nie mogę znaleźć nigdzie możliwości zmiany adresu e-mail. Z uwagi na fakt, że ten obecnie zapisany do gry nie...
Witam wszystkich. Mam problem z zadaniem "Broń", które jest niezbędne do awansu na poziom 15. Muszę wyprodukować 5 mieczy z brązu, a produkcja...
Witam , nie wiem czy nie jestem odosobniony ale od dnia wczorajszego , tj.06.08 od godzin południowych nie mogę wejść do gry , czyściłem pliki cokie...
Na kanale handlu dogadałem się, że kupie x towaru. Oczywiście była to premia i możliwość kupowania po 1 sztuce. Było tego dużo, ustawiłem ofertę ze...
Witam, Czy ktoś też się spotkał z takim problemem? Wczoraj odpaliłam na próbę 1-dniowe konto premium, mając przy tym otwartą przygodę i będąc na...
Ponoc wszyscy dzis otrzymali premię 1 dzień konta premium...Ja niestety nie, a pojawiło mi się zadanie z tym związane... To po prostu kpina...
witam po odpaleniu przygody nie mogłem nikogo zaprosić ponieważ już miałem 2 uczestników do pomocy a dodam ze przygoda 2 osobowa po dotarciu na wyspę...
Witam,mam misje z 1 dodaniem 1 dnia konta premium. Nadal nie mam go w gwieździe ,proszę o pomoc i odpowiedź.
Chciałbym się dowiedzieć, czy jeszcze komuś zniknęła część wojska po konserwacji. Jeśli tak będę wysyłać ticket do supportu.
Witam moj problem jest z zadaniem "Dlugie Łuki" ukonczylem zadanie a zadanie nie znika tylko dalej jest do odebrania nagroda nawet jak odbiore to sie...
Witam, wczoraj kupilem 1800 klejnotow za 20 zl. i do tej poruy nie otrzymalem, placilem przelewem.
pokazuje absolutną nieprawdę, co do wykonania zadania - część osób, które zadanie zrobiły, mają napisany brak zadania i odwrotnie, te co nie zrobiły,...
Siema, Mam problem z questem - Śmierć przywódcom Wykonany został, mam level 31, podbite kilka terenów, quest jest oznaczony jako zakończony, chcę...
Witam, ostatnio sa problemy z blokami, nie wiem czy tylko u mnie. Przyklad: Synowie Krawca G1 7 rund trwalo nie cala minute. Jestem w 100% pewien...
Witam, nie moge się zalogować do gry i dostaję info o przerwie technicznej. Na stronie głównej cisza, na facebooku cisza. Też tak macie czy to cos...
W polskiej wersji settlersów, dalej widniej "Beta" w tytule - na informacji w zakładce. Najprawdopodobniej nie zaszły zmiany w sekcji META.
Szukałam na forum ale nie znalazłam odpowiedzi na swój problem. Jak otwieram okienko handlu to jest ono w jakiejś części schowane w dole ekranu i...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.