Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Nie można wejść do gry
Witam od jakiegoś czasu mam problem moi generałowie podczas wyprowadzania ataku strasznie długo się "mielą" w obozie zanim go opuszczą jest to o tyle...
Quest "Brak osadnikow" jest niemozliwy do ukonczenia. "Otwoz okno z informacjami o ludnosci" "Wybiez Magazyn prowiantu za pomoca kursora...
Po zastosowaniu premii ciemność , premia bardzo silne światło nie działa . Premia znika , ale nie daje efektu x4 . Budynki są nadal zatrzymane ....
Opis części umiejętności wprowadza w błąd. Ja już straciłem np nie potrzebnie manuskrypty. Pielgrzymka. Skraca czas wszystkich długich poszukiwań....
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/27990-Chrome-i-literka-%C4%85 niestety jak wchodzę w chrome://plugins/ poźniej szczegóły Adobe Flash...
Czy u Was tez pojawia sie ten problem "połączenie z serwerem zerwane " Gra staje się uciążliwa jak co 15-30 min masz taki komunikat :mad:
Zauwazylem od jakiegos czasu problemy z ruda miedzi w podsumowaniu gospodarki. Mianowicie caly czas pokazuje mi ze wydobycie rudy mam na minusie...
zwyczajnie od ok. miesiąca nie mogę się zalogować, kilka razy próbuję I nic, pojawia się komunikat "połączenie nie powiodło się", codziennie mam ten...
Co zrobić kiedy dodaję rodzinę podróżników lub Emerytowanych bandytów (5 lub 25 do pop-a) i z menu gwiazdy tracę tych wędrowników/bandytów (póki...
Witam Od 6 dni nie moge skonczyc zadania na levelu 4 ! Tworzenie doskonalych lańcuchów produkcyjnych. Mam deski 500/500 to samo drzewo 500/500 NIE...
Od jakiegoś czasu mam problem z rzucaniem premii. Zaraz po rzuceniu i tzw. zaświeceniu się budynku premia znika, może i wraca do gwiazdki, ale nie w...
Witam serdecznie, otóż wczoraj wysłałem sms'y na numer 7555, żeby zakupić 200 klejnotów. Operację powtórzyłem dwukrotnie, bo myślałem, że jak coś źle...
Witam, dziś zburzyłem budynek i nie mogę go postawić, napisałem do supportu, czekam na info jak ktoś ma podobny problem to wkleję tu e-mail od nich,...
Witam serdecznie. Na Settlers zarejestrowałem się przez Facebook. Mam też konto na Uplay. Jak połączyć to teraz w jedno? Bo jak chcę się...
witam pojawił mi się dziś mały problem, jak wchodzę w zadania widze tylko zadania główne żadnych innych guild, dziennych, oczekujacych .... ...
Czy da się zrobić żeby gra się automatycznie logowała i nie trzeba było za każdym razem wpisywać hasła
Znowu sa problemy z zalogowaniem do gry. Pojaiwły się wczoraj, a dziś jest znacznie gorzej... Wczoraj logowałem sie za 5tym, 6tym razem. Dzis po...
A wiec uwaga zaczynamy. 4 minuty oczekiwania az wojo do gienka sie zaladuje 20 sec oczekiwania az gienek wyjdzie z garnizonui 3 minuty...
Pomimo tego że w kolejce budowy, trwają zadania, kolejka potrafi zniknąć, i pojawia się jak zakończy się budowa jakiegoś budynku ... Nie wiem czy to...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.