Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Mam problem z ustawieniem Mrocznej fortecy, miałam na wyspie dwie Mroczne Fortece, na chwilę chciałam dać je do gwiazdy - poszło bez problemu, i...
jakie są nagrody za zebranie przedmiotów kolekcjonerskich? na wyspie
umiejętność ostrożność dla kuszników i długich łuków nie działa moim zdaniem rozumiem że kawaleria może to obchodzić ale np. dezerter łucznik wali w...
Czy ma ktoś problem z wejściem do gry? Mam cały czas kolejkę logowania. Nie wczytuje mapy.
Czy u was strona w przeglądarce też jest rozjechana i nie można wskoczyć do gry?
Witam. Niestety produkcja stoi w miejscu, brak jakichkolwiek postępów. :(
czy dotyczy konkretnej grupy poszukiwan np skarbu czy wyprawek ... ? bo na testowym w tym miejscu piktogram podobny ale dotyczy...
Czy ktoś tez ma problemy z logowaniem sie do gry? Od ponad 2 godzin probuje zalogowac sie bezskutecznie - oczekiwanie na wczytanie sie mapy jest juz...
Od kilku dni zauważyłem pewną rzecz, a raczej dwie rzeczy : Pierwsza to taka o której już ktoś wspominał, budynki w moim przypadku były to...
Czy tylko ja mam część grafik budynków załadowanych w połowie ? sprawdzałem na 2 różnych komapch, na 2 różnych netach i kolega teraz wszedł i tez u...
Opis: Loguje się bez problemu ale po wciśnięciu GRAJ - pojawia sie niebieski ekran i przeglądarka przestaje mielić. (brak ekranu z ładowaniem i...
nie gralem w ta gre dluzszy czas za nim przerwałem granie nie miałem zadnych problemów a w tej chwili od kilku dni zaczolem grac nawet sporo...
Jak długo jeszcze to okienko będzie się pojawiać? Albo zmuście ludzi do zmiany hasła, albo dajcie im święty spokój.
Witam od pewnego czasu mam problemy z zadaniami ... mianowicie chodzi o to że przy każdym logowaniu mam info o wykonaniu zadania "magazyn prowiantu"...
Witam w dniu wczorajszym robiłem przygodę wyspę piratów po puszczeniu ostatnich ataków wróciłem na wyspę zajmowałem się handlem . Po paru minutach...
Chyba błąd wyświetlania w liczydle. Screen nie wymaga komentarza. :)
Pragne Was powiadomic ze zadanie "wyzwol swoje wlosci" a dokladnie pod zadanie "wiecej wlosci" jest zablokowane jest napisane ze trzeba miec 15...
U mnie na testowym Golem zniknął po 1 lvl. Dziwne trochę. Wiem, że to już jest masowy problem. Proszę o przywrócenie Golema do stanu używalności!...
witam po kliknięciu na GRAJ przechodzę na stronę "http://www.thesettlersonline.pl/pl/graj" i wyskakuje białe tło a chciałem zrobić tylko relog... ...
na waszej stronie głównej film odpala się bez wybrania start np. Historia marki The Settlers proszę o naprawę tego. (odpala się czyli ściąga...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.