Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Mam problem z przestawieniem limitu jednostek w symulatorze na 270 (screen w załączeniu). Sama symulacja walki, gdy wstawi się konkretne jednostki...
Dlaczego nie chce mi przyjąć hasła za pierwszym razem, tylko muszę wpisywać trzy a niejednokrotnie cztery razy? Ponadto teraz wogóle nie chce mi...
Witam mam taki problem po rozpoczeciu produkcji w zakładce kolekcje nie odmieża mi czasu stoi 5 minut moge odebrac za klejnoty bez czekania ale po...
Jestem w gildii ale od dłuszego czasu nie mam zadań gildyjnych nie wie dla czego .Oprócz mnie ma kilka kolegów z gildii ten sam problem.Bardzo proszę...
co chwila wyskakuje mi zadanie z wielkimi łukami,co zrobić by przestało zaczyna być denerwujące takie zjawisko.
na ok. 50 prób ulepszony geolog ani razu nie znalazł mi szybciej wydobywanego złoża złota, mimo że ma na to 45% szansy, raczej mało prawdopodobne, że...
Witam, dzisiaj miałem mały problem ze znalezieniem jednego kociołka na przygodzie Bagienna wiedźma. Kiedy postanowiłem rozejrzeć się czy w...
wieczorami nieustają problem z wyjściem do gry, czy tylko ja mam taki problem, czy poprostu nas olewają nie pisząc o problemach technicznych I czasie...
Opis problemu: > klikam introligatora > klikam ODBIERZ > klikam produkcję kolejnego tomu > klikam GWIAZDĘ > geologa > klikam drzewko...
Witam. Dałem premię silne światło na bajkowy zamek jak znajomy wstrzymał produkcję, jak dawałem premię gra się rozłączyła , gdy chciałem wejść na...
Dlaczego znak < nie chce działać w grze?
Powinien uzywac Brązowych kociolkow a uzywa Czajnikow Edit: ja wiem ze tak nie jest ale to by bylo logiczne - jedyny przedmiot zdobywany na...
Nie mogę załadować gry, zatrzymuje się po załadowaniu ok 5%, ktoś coś wie na ten temat?
od ostatniej konserwacj nie moge wejsc na gre to jest jakas paranoja . :mad:
wyskoczyło i nie idzie załadować gry :( tylko ja tak mam czy może kogoś tez dotkną ten problem ?? ps. Chyba mnie nie lubią ... na Anno nie mam...
nie mogę zainstalować flash player w windows 8:mad:.......dlaczego???? co może być przyczyną????
Pojawił się nowy problem. Zamiast listy zadań otwiera się strona wyszukiwania z tematem "Splinter Cell Conviction". Natomiast kliknięcie panelu...
Jeśli założyli "Solidarność", to się nie dziwię, ale jeśli nie - to dlaczego nie odnajdują złóż surowców? Wypuściłem dwóch na poszukiwania...
Witam. W kolejnym zdradzonym w dwoch atakach na karczmarza przeprowadzonych wg poradnika poznanczyka zostala zmieniona kolejnosc generalow w ataku....
Rozumiem, że w poniedziałek można być po ciężkim weekendzie, ale chyba ktoś to wcześniej testował i sprawdzał radosną tfurczość kolegów z zespołu ale...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.