Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Wysłałam SMS zeby doładować diamenty ale nie dostałam kodu a wiec z konta mi skasowali przeszło 6zl a diamentów nie ma. Co z tym mogę zrobić?
No więc jak się już zalogowałem wciskam "graj" i wyskakuje mi "Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online - Beta". Spróbuj...
dzisiaj wieczorem golem u mnie gdzieś sobie " poszedł" czyli zniknął . Czy ktoś miał lub nadal ma podobny "Event"?
Zwiększenie limitu produkcji z 25 przynajmniej do 100 bo na wyższych lewelach można się za klikać :)
Przy szukaniu nowego miejsca na ulepszone magazyny z eventu halloween'owego nie chcący zamiast przesunąć introligator usunąłem na pz5 no nic każdemu...
Gra rzekomo juz wyszła z fazy Beta. Tymczasem ja nadal mam zablokowane zadanie główne "Wzyzwól swoje włości" i nie otrzymałem należnych nagród. Cała...
cześć mam problem z limitem populacji w żaden sposób nie mogę go zwiększyć a mam już 50/50 domku też nie mogę postawić bo mam 14lvl ;/ mam zadanie...
Od 2 dni co kilka minut po zalogowaniu pojawia się wiadomość, że utracono połączenie z serwerem, naciśnij OK by odświeżyć. Jest to męczące i...
Czy wam też tak się dzieje ze w magazynie prowiantu czy koszarach zapętla wam produkcję? Denerwujące to jest, nijak nie da się tego pozbyć. Relogi...
Witam. Mam takie małe zapytanie - Marmury (nie mam pojęcia dlaczego ktoś tak nazwał kulki do procy ale mniejsza z tym) zostały w magazynie...
Dzis kupilem za mapki byka, mapki zginely, byka nie ma, mial juz ktos tak? Edit: Do usuniecia, pojawil sie.
Mam prośbę do BB. Weźcie się wreszcie do roboty. Skoro gra wyszła już z fazy "beta" to jak można takiego gniota jakim jest mapa przygody "Zdrajcy"...
Po kliknięciu na marmury, liny lub wodę i zaliczeniu zawsze magazyn ucieka na samą górę.
Jest problem z Koszykiem Cioci Irmy podczas używania koszy liczba zamiast maleć to rośnie i wprowadza w błąd z ilością faktyczną (25 koszy użyłem 3...
Witam Juz po raz kolejny zdarza mi się iz po calym tygodniu logowania do gry nie dostaje 100 sztuk diamencikow (nie sa mi doliczane do konta). Czy...
Czy nawet błędu z koszami irmy się nie dało dobrze zrobić ?
ja myślę, że to jest problem techniczny, więc wrzucam tutaj. W tym zadaniu mam wyprodukować 4 szt. marmuru. Jak mam to niby zrobić? Nie działa ani...
Na którą godzinę stawiacie, że uruchomią serwery????:D Temat założony z myślą, o nie zakładaniu 5 ciu tematów z rana, gdy konserwa się 5 min...
Czy jest jakaś możliwość uszczuplenia zasobów magazynu z drewna i desek na 4 levelu, bo się zablokowałem, a opcja handlu jest jeszcze niemożliwa ?
Moja znajoma która, gra już dosyć długo od dwóch tygodni nie może się zalogować do gry bo zapomniała jaki był adres mailowy przypisany do jej konta....
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.