Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam Zauważyłem, że moi zwiadowcy wysłani na bardzo długie poszukiwania skarbu nie wracają na czas. Podam przykład z wczoraj. O 13 wysłałem ich na...
Co jest z tą grą tylko się wylogowałem na chwile i już nie mogę wejść obszar serwera uszkodzony Prosze sprobowac pozniej
Witam. Wczoraj, to jest w poniedziałek, wpadłem na genialny pomysł żeby sobie wyprodukować w zakładzie introligatora manuskrypt sztuk jeden....
Witam Mam problem jak w temacie. Mam gildie na serwerze Nowa Ziemia. Moja gildia obecnie liczy sobie 10 członków i na początku zadania pojawiały...
Po dzisiejszej konserwacji zniknęło mi 1365 klejnotów. Co się stało!!! Zalogowałem się dziś 17-10-2013 o 16.05 i zobaczyłem że zniknęło mi 1365...
Klik klik i mamy troszkę więcej okienek: Na pytania czy to fake odpowiadam już teraz: zrzut jest prawdziwy i bez problemu można to powtórzyć,...
gra mi wogule się nie ładuje co jest grane też macie takie problemy
nie moge produkowac niebieskich serc z wody bo dzis rano (po konserwacji) z 40 wiader moge wyprodukowac 1 serce!!! (a potrzeba 120 000) Jeszcze...
kupiłem na rynku przygodę wikingowie z dynie pobrało mi dynie z magazynu a przygody nie dostałem:mad::mad::mad::mad::mad: co jest grane
Witam:) ma ktos problem z znikajacym wojskiem na wyspie ktore sie wyprodukowalo? bo u mnie jak wojsko sie zrobi a wyjde ze swojej wyspy na inna badz...
Witam. Pytanie odnośnie graficznych podpisów na forum. W moim profilu widnieje iż nie mogę mieć graficznych sygnatur w postach, jednakowoż taką...
obszar serwera uszkodzony Prosze sprobowac pozniej. Bez ostrzezen tak zrobili ze nie mozna wejsc na konto . Co to jest? Co mam zrobic jak nie moge...
To już jest szczyt indolencji ze strony mitycznych techników z TSO !!! Nie mogę otworzyć żadnego magazynu, "władka" oraz każdego budynku na...
Wysyłam 3 fale. Najpierw do walki wchodzi 1 fala, i 2 generałów w poprawnej kolejności(w odległości 2 chorągiewek) dochodzi do obozu. Potem generał z...
Nie wiem jak u Was ale na mojej wyspie mam straszne lagi. Ile można powtarzać te same błędy. Podobno BETA już się zakończyła a moim zdaniem jest...
witam przed chwilą wysłałem smsa na klejnoty za 30,75 i nie dostałem sms'a zwrotnego ? ;> czy ktoś ma podobny problem ?
niedziala mi chat a jakis [WYCIĘTE] mod usuwa moj watek.... z kim i gdzie trzeba sie skontaktowac zeby moc dalej pisac na chacie i jak zdobyc adres...
znajomy logowal się do gry przez fb odlaczyl się od fb i teraz nie może się zalogowac wpisuje nicka lub emaila zaznacza ze zapomnial hasła ma...
geolog nie znajduje zloz dwi zawalone kopalnie miedzi zloze marmuru ikamieni a geolog twierdzi ze zaduzo zloz tego typu
Witam dawno temu ukończyłem przygodę łowca nagród i nie mogę ukończyć zadania czas na pierwszą przygodę, i zadania "podstawy poszukiwania". U kupca...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.