Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Odpalilam przygode wir, zaprosilam ludzi a po chwili komunikat obszar przygody wygasl, uszkodzony serwer. Probujac sie zalogowac ponownie jest to...
Witam. Już któryś raz z kolei support nie odpowiada na moje wiadomości. Na skrzynce pocztowej pojawił mi się taki komunikat: Uwaga! Jeden z...
Jak w temacie. Zadanie ukończone, odfajkowane na zielono przez grę, brak jednak kolejnego.
Problem techniczny, gra nie chce sie zaladowac. Czy macie to samo ? Jakis komunikat bedzie ?
Witam Temat ku przestrodze, poszło zgłoszenie do supportu. W trakcie przechodzenia 3 misji z kampanii Górski Klan o nazwie Górski Labirynt dotarłem...
Witam, 14.04 00:14 moja oferta z wagi została zaakceptowana - moja oferta - 1216 pisanek - żadanie - ul. silos Do tej pory towar nie pojawił mi...
Od dwóch dni mam problem z manuskryptami. po wytworzeniu takowego, gdy po kliknięci i animacji 'lęcącego" produktu do zasobów, nigdzie go nie ma....
takie cuś wyskoczyło:)..o czymś nie wiem?
Po zalogowaniu i wciśnięciu graj długo mieli potem tylko biała strona
Witam Piec do wytopu tytanu(Poziom: 4) był zatrzymany, a w magazynie miałem 11 jednostek Tytanu. Wrzuciłem na piec "Stadionowe przekąski" jak się...
Nie moge wejsc w mape przygud ani w mapy osub z gildi wyskakuje blad polaczenia trwa to od ponad tygodnia czy ktos to wkoncu naprawi
Po zalogowaniu się i kliknięciu GAJ gra się nie ładuje a widać tylko biały ekran. Flash aktualny, żadnych dodatków blokujących w przeglądarce,...
Czy w dniu dzisiejszym są realizowane jakieś nieplanowane prace serwisowe? U niektórych graczy poznikały w zakładkach premki. Dopero przelogowanie...
Witam od wczoraj przestała mi działać wersja aplikacyjna gry, działa tylko przeglądarkowa. Wyskakuje komunikat File loading failed
Witam, odświeżyłem sobie na laptopie system Windows10, i od tego czasu mam problem, bo dość często - co 2-3 minuty cała karta z grą staje się...
bo wyprodukowaniu 1250 marmuru w specjalnym magazynie prowiantu i dodaniu go do zloza "produkt" zniknal tz nie zostalo powiekszone zloze ani nie ma w...
wywala mnie z gry co srednio 3minuty, czy to normalne? bo odechciewa sie grac
Witam mam problem z wejściem do gry pasek ładowania stoi wczoraj jeszcze działała dziś już nie proszę o pomoc:(:confused:
Witam, na scrennie "błąd 1" widać otwarte drzwi kalendarza z dnia 20, następnie najeżdżam kursorem myszy i pojawiają mi się 4 opcje do wyboru->...
mam bram mozliwosci korzystania z handlu na ff https://screenshots.firefox.com/02bWw0BkNkKG1RxA/www.thesettlersonline.pl
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.