Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Już od pewnego czasu jest problem z tym zadaniem a dokładnie z zadaniem pobocznym " Więcej włości" jest cały czas zablokowane i nie da się zakończyć...
nie moge zadnego budynku ulepszyc ani nie moge wejsc do koszar i magazynu prowiantu
U mnie co chwile pojawia sie komunikat, ze wykonalem zadanie "Długie łuki" Czy tylko ja mam ten problem ?
Witam mam problem jakiś czas temu staciłam konto na google i musiałam stworzyć nowe konto mail chciałam się zapytać jak zmienić w ustawieniach adres...
nieaktualne - naprawione - do skasowania
czy wy tam jesteście od tego by uprzykrzać komus gre czy co?/ raz już pisałem ze mam problem z logowaniem się na jakiś czas było dobrze do dziś bo...
Witam.... znowu jakas nieplanowana konserwacja czy jak ??? bo nie moge sie zalogowac od 20 min To juz naprawde zaczyna byc frustrujace.......
kupiłem loota ubiłem ludzikow,przygoda została ukonczona a ja nie dostałem ani dropa z przygody ani powiadomienia na poczte o jej...
witam jak widac na zalaczonym obrazku... DLACZEGO??? dajecie zadanie ktore wymusza marnowanie tomow na odkrywce skoro do jego pelnego rozwoju nie...
Witam, Pszeszukałem forum i nie widziałem by ktoś to zgłaszał mianowicie : Podczas tworzenia premi "Miejscowe Przysłowie" ilośc zboża jakie...
Reklamowe gó..poty zapodały mi się u góry monitora co obcina mi pasek zadań a nawet pasek obsługi gry. co robić??
Witam! Szukałam takiego tematu, jednak nie znalazłam identycznego problemu z introligatorem, więc zakładam nowy wątek. Tak więc rozpoczęłam...
pokonalam golema 3 razy. mam nastepne zadanie pokonaj golema ale golema juz od 3 dni nie ma u mnie na mapie.
Coś się zwiesiło bo tak trza to nazwać. Od tygodnia mam dokładnie taki sam czas produkcji sierżanta. 23 relogi nie pomogły!! Pomocy!! Ja już chce...
Witam Od 2 dni nie dostajemy zadania gildii. Bardzo proszę o rozwiązanie problemu. Gildia Biały Kościół [BIK] Pozdrawiam Bamse P.S. Event...
witam, zgodnie z informacją na stronie głównej konserwa miała się rozpocząć o godzinie 4:00 , a dzisiaj dziwnym trafem rozpoczeła sie o godzinie 1:36...
kliknąłem przycisk rozpocznij grę,gra zniknęła z gwiazdy ale nie pojawiła sięna ekranie
Straciłem przez lagi 111 koni. Żądam rekompensaty. To jest któryś już raz. Jeśli pobiercie opłatę za elementy w grze, bez względu czy to jest wersja...
Mam problem z graniem od chyba początku eventu. O co chodzi: -gra przestaje się odświeżać - konkretnie po losowym czasie grania (często po...
Witam wszystkich :) Pytam tak z ciekawości - czy ktoś także ma problem z wejściem do Księgi zadań? Ja mam tak od ponad 7 tygodni - żadne zmiany...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.