Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Mam problem z warsztatem introligatora, zgłoszony, tak między nami, do suportu i NIC warsztat "wisi", czas produkcji czegokolwiek się zawiesza,...
Witam. Od wczoraj nie mogę wejść do gry, loguję się pomyślnie i gdy pasek ładowania strony dochodzi do końca to tak zostaje i nie przechodzi dalej do...
http://i42.tinypic.com/1rqno1.jpg Niestety jakaś zwiecha czy coś. Nie można zwiększyć ilości populacji. Po relogu emerytowani bandyci znikają....
Mam nietypowy problem gdyż zablokowałem sobie stronę gry i po zalogowaniu się i nacisnięciu przycisku "graj" strona się nie ładuje :x wcześniej jak...
Witki wszystkim Mam pały problem. Kupiłem kantor handlowy u kupca za niebieskie , myślałem ze jak będą 2 to będzie można wystawiać np 2 darmowe...
Witam, Robiąc kolejne zadania natrafiłam na irytujący problem. Po kliknięciu w Kantor Handlowy -> Sprzedaż -> Złóż ofertę wyświetla się okienko,...
Jestem właśnie w przygodzie "Na końskim grzbiecie" i nie mogę nic zrobić z garnizonem oprócz przeniesienia w inne miejsce nawet nie mogę ustawić ile...
wygląda na to, że nie działają premie. dodałem chyba ze 4 premie z kolekcji i otrzymanego "hot doga" i po kilku godzinach nie ma ich. :( bonusy z...
Gdy uruchamiam produkcję u introligatora, ktora przekra czas dzialania premii, to w chwili, gdy premie przestaje dzialac, czas mi sie zeruje i leci...
Cześć. Mam w d...e otrzymane premie i nie chcę ich więcej dostawać! Za "friko" czy nie to mają działać, a nie rosp...ć pomysł na gospodarzenie!...
Chciałem powiedzieć,że mam problemy z zalogowaniem się do gry.Po wpisaniu hasła pojawia się napis: BŁĄD zaloguj się ponownie lub odśwież strone. Czy...
Miał być nadal GOLEM a po konserwie nie można robić MARMURU, LIN i WIADER Z WODĄ. Zonk jakiś czy co ?
Ile tych przerw technicznych jednego dnia ??? Kiedy gra będzie naprawdę wersją pełną, a nie beta ???
Zlotouste BB napisało, że planowana przerwa techniczna o 1:30, po czym się wyświetlił komunikat o wyłączeniu serwerów koło 1:10. Po czym wyłączono...
http://www.tinypic.pl/97nc3p631one wciąż 20 minut trwa produkcja skunksa od dni kilku.. a może juz kilkunastu
Nie mogę się zalogować, dlaczego tak się dzieje?
Witam, i znowu konserwa zamiast coś poprawić, zadziałała odwrotnie,. Po zalogowani się dzisiaj, pojawił się na mojej wyspie golem, i zadanie, żeby po...
BB wprowadziło gwiezdne monety, prze-konwertowało skumulowane doświadczenie, oraz zamieniło doświadczenie z nieodebranych maili. Teraz pytanie a...
Mam problem z zalogowaniem się na swoje konto. Próbowałem zmienić sposób logowania do gry z FB na Uplay. Niestety napotkałem problem, gdyż po...
co sie dzieje? najpierw przestal dzialac mi chat potem przestalo mi pokazywac kto jest online a teraz nawet nie otrzymuje wiadomosci a okna chatu wgl...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.