Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Gdy próbuje rozstawić różanom grządkę to po 6 % budowy znika i trafia do menu gwiazdy.O co chodzi? OK już mi działa
2 dni temu na kilka minut wygaslo mi aktywne konto premium, po powrocie nie ma dodatkowego miejsca w kolejce budowy. Prosze o pomoc Pozdrawiam...
Witam! Mam mały problem tak jak i mój znajomy. Gra nie zalicza zadania. A mianowicie: "Najlepszy kamieniarz - posiadaj 8000x marmuru". Posiadam...
Mój Introligator ma zepsuty zegar, tzn. wytwarzanie manuskryptu nie trwa 20 godz., ale np. dwa dni. Obecnie tom "robi" się już chyba trzecią dobę. Ma...
Nie mogę grać na mozilli, a dokładnie korzystać z handlu. Po kliknięciu w wagę okienko ustawia się na tyle nisko,że nie mogę wybrać ilości...
Co robić, jak to naprawić ? serwer - Słoneczny Gród
Żonglując gospodarstwami, silosami i polami pszenicy zauważyłem, że silos nie wybiera tego pola, które jest najbliżej, ale wybiera to, które zostało...
Witam.Od ok. 24h po włączeniu manuskryptu czas produkcji w zasadzie stoi w miejscu . Raz czas maleje a za chwilę rośnie . Lipa :).
Za zrobienie przygody najazd wikingów dostaje się 496 monet gwiezdnych, za 46000 PD?? Miał być przelicznik 1:10.
Ma ktoś to samo, na każdej z przeglądarek to występuje, nie pomaga czyszczenie danych przeglądarki. Logowanie przebiega bez problemów. Edit: Problem...
Problem trwa już chyba 3 miesiące. Support ciągle mnie zwodzi że nad tym pracują. Pytam po raz ostatni ile jeszcze mamy się z tym męczyć? nie...
Witam, z czarnych wracało mi 2 generałów po ostatnim ataku. Jeden miał gdzie wylądować i wojsko które mu zostało po ataku miał. Drugi generał,...
Witam, Mam aktywne dwa zadania do zrobienia Artryzm i Obowiązki w każdym mam do przydział 10 tomów ksiąg w jednym do geologów w drugim do odkrywców...
Witam, Od prawie 8 miesięcy piszemy do suportu w sprawie naszej gildii. Pomimo wielu próśb, nikt nie jest w stanie naprawić błędów w niej...
Wczoraj sztystko bylo normalnie a dzis gdy sie zalogowalem zuwazylem ze nie mam jednego budynku ( kamieniarz marmur 4lvl ) :mad: sprawili...
Witam, jak na załączonym zrzucie, czasem w ogóle nie da się znaleźć ostatnich 2-4 elementów. Potrafią się pojawić na drodze, przy budynku, między...
Witam, pokonałem już wszystkie obozy. Wyspa wyzwolona a ja nadal nie mam zaliczonego zadania RAZ NA ZAWSZE. Dlaczego? Relog nic nie daje. Wczoraj...
Nie widzę podobnych tematów więc pisze nowy. Jest jakiś bug ze zwrotami nieprzyjętych zaproszeń do przygody. Wysłałem znajomemu z gildii zapke do...
Po włączeniu przygody wczoraj około 19,00 do chwili obecnej nie wyświetla się folder z możliwością wejścia na wyspę i wysłaniem wojska. Przygoda jest...
Już od doby stoi produkcja (miejscowe przysłowie) na 5 min. 0 sek i nie drgnie ani w jedną ani w drugą. Ma ktoś ten sam problem? Dodam, że mam...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.