Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Kiedyś poruszałem ten problem , ale wtedy to był problem z zadaniem długie łuki . Regularnie zatrzymuje mi się animacja , dokladnie to sprawdzilem...
Od wczoraj mamy problemy z zadaniami gildii. Wymagana ilość członków zakończyła swoje zadanie ale jako całość zadanie "wisi" (12/12 zakończyło)....
Jak w temacie. Non stop wyskakuje to zadanie. Nie da rady zakończyć i po zamknięciu okna za zadaniem wyskakuje na nowo. ps. poprawka. Zadanie się...
Problem z zadaniem dziennym Posiadaj co najmniej x 10 fragment mapy brak możliwości zakończenia zadania :(
I dziś znów nowe problemy , zasoby rudy i marmuru wyczerpane a geolodzy nowych nie potrafią odnaleźć .
mam problem z koszarami.od 2 godz szkoli mi 25 rekrutów . co skończy zaczyna od nowa. :(
:confused: witam poziom 39 po usunięciu tawerny z powodu braku patentów nie ma możliwości pobudowania od nowa ,,czy jest to w programie...
Witam, dostałem niesłuszny ban na czaty, wysłałem maila do supportu, ale nie otrzymałem odpowiedzi, wiadomość wysłałem 24h temu, jest poniedziałek,...
Wyburzyłem tą statuę. I nie mogę jej ponownie ustawić. Dochodzi do max 20% budowania i znika. Nie wiem co możne być tego przyczyna.
Witam, od rana mam problem z zakończeniem zadania Zapasy dla Teodora, w posiadaniu muszę mieć aż 2 wozy no ale nie zalicza tego pomimo że mam...
5 razy robiłem relog i za każdym razem nie mogłem wejść do magazynu oraz każdego innego budynku. Bufki rzucone przez znajomą nie pojawiły się na...
W dniu dzisiejszym na kanale pomoc naszego serwera poruszono problem przenoszenia siedziby gildii. Gracz nie mógł przenieść siedziby gildii w inne...
Nie działa logowanie przez chrome, przez FF wchodzi, wyczyscilem ciasteczka itp itd dalej to samo.
kiedyś było zgłoszone ze z jednego komputera sa używane dwa konta chciałbym to jedno konto odzyskac tylko ze nie mam meila do tamtego konto proszę mi...
Witam, miałem menu gwiazdy premium na 3 dni i na 1 dzien, włączyłem te premium ale po wylogowaniu przepadło , drugi raz wziąłem na jeden dzień i to...
Przerwa konserwacyjna - 21.11.2013 Cotygodniowa konserwacja rozpocznie się około godziny 01:15 rano, a zakończy się około godziny 07:30 (czasu...
Del
Witam mam problem z weteranem 250, od kiedy pamientam nigdy nie "wtopilem" bloku. Jak pewnie wiekszosc z nas juz wie mozna zmieniac imiona generalow...
Niektóre budynki zamiast przysłaniać krzaczki/drzewka jak wskazywałoby to ile miejsca zajmują, "mają je na sobie". Ciężko mi się to tłumaczy...
Zgrzyty sa z rzucaniem buffow znajomym. Udalo mi sie uzyskac ujemna wartosc koszykow. Koszyki z gwiazdy sie nie chca zerowac. Buff rzucony przez...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.