Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Zrobiona przygoda bez straty koni i nie zaliczona to samo z puszkarzami
scr.hu/182z/qm92t w pustym polu była manufaktura, dziś puściłem upgrade na 4 lvl i znikła no i smolarz tak wyświetla. Po relogu to samo ten...
wyburzyłem sobie przypadkiem tawerne a jak ja próbuje postawić to po dojściu robotnika do miejsca pracy kolejka budowania znika :mad:
Problem jest tego typu, że nie można nic wyprodukować. Czas (postęp) produkcji stoi. Pomóżcie, co w takiej sytuacji można zrobić?
Witam wszystkich... Od jakiegoś czasu jak odkrywca wraca (czy ty w poszukiwaniu skarbu czy przygody) wraz z łupem dostajemy powiadomienie co...
mam taką sprawe od około 5 dni wisi mi zadanie gildi jako oczekujące a brakuje mi info o aktualnym zadanie do tej pory była taka informacja ktoś...
Witam Serdecznie, Poproszę o pomoc, czy można odłączyć istniejące konto settlers od konta FB przez które się loguję, tak żeby ustawić hasło i...
I .... Zaczynamy narzekania pochwały, 8:03.... Co tym razem naprawią, a co popsują kto obstawia>????
Witam mam taki problem, że nie moge zagrac e Settlersow. Oczywiscie jeestem zalogowany tylko cly czas wyskakuje ze "nie mozna sie polaczyc z...
z jzkiegos powodu nie moge sie zalogowac :mad:
Problem wygląda następująco: - loguje się do gry i wyświetlają się wszystkie zakładki chatów; - przez jakiś czas zakładki zmieniają kolor gdy...
Naprawcie błąd na 3cim lvlu mam ingligatora i już tydzień robi mi tom i ciągle resetuje !!!!!!!!!!!!!!!!!i 24 godz ile można robić książke....
Witam Grałem w settlers jakiś czas temu, odkryłem całą wyspę, wbiłem dość wysoki poziom, zrobiłem szereg przygód i rozbudowałem swoją wysepkę. W...
Od rana nie mogę wejść do gry. Ifo nie widzę o przerwie. Czy tylko ja nie mogę wejść ? czy może jakaś konserwa jest .... jak ktoś coś wie to byłbym...
na stronie Gry ,nad widokiem mojej wyspy, otworzyła mi się reklama,która zajmuje część monitora i dlatego nie widzę dolnej części ekranu gry,tzn. nie...
Przy logowaniu pojawia mi się komunikat jak w temacie. Co robić? Czyszczenie ciasteczek i logowanie na innym kompie nie przyniosło rezultatów..
Po ostatniej konserwie popsuły mi się zadania dzienne. Mam konto premium, więc wskakują mi dwa, nie zawsze zrobię i czasem jest oczekujące. Nieważne....
Miałem raz przypadek kolekcji _pod_ domem władyki - nie za, nie obok ale w obrębie pola zajmowanego przez władykę - niewidocznej przed najechaniem...
Od czasu wprowadzenia update ze zbieraniem kolekcji pojawił sie u mnie problem z właściwym pokazywaniem ilości osadników Zobrazuje to przy pomocy...
Jak w tytule ,nie da się go wcisnąć -dodam,że komputer czyszczony przed chwilą i problem jest nadal.
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.