Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
nie wiem czemu po konserwie nie moge zalogowac czyszcze ciasteczka i historie i nic nie pomaga
po ostatniej konserwie wystąpił u mnie błąd w którym zwykłe młyny zamiast produkować mąke to robią wode, teraz mam problem iż żaden budynek nie...
Kupiłam za prezenty magazyn prowiantu , postawiłam go do budowania po czym wyskoczył błąd obszarowy. Jak już udało mi się zalogować okazało się że...
nie mogę się zalogować na grze czyli grać nie wiem co jest
Pare dni temu wsiąkly mi dwie przygody z gwiazdy konkretnie 2 razy Czarni Rycerze.Do kogo mam sie zglosic z tym problemem bo nie bardzo...
widzę że kalendarz adwentowy nie jest on dopracowany. twórcy nie pomyśleli o tym że ktoś będzie chciał otworzyć wszystkie tabliczki jednego dnia tym...
Nie dostałem dzisiaj Świątecznego zadania dziennego (zrobienie przygody za doświadczenie). Miał ktoś z Was coś podobnego ?
Witam podczas zamykania przygody (już po jej przejściu) Atak z zaskoczenia wystąpił błąd i przepadł mi generał weteran, teraz nawet na wyspę nie...
problem z wejsciem na wyspe serwer kolonia. nie przenosilem budynków, rano było wszystko ok a teraz nie moge wejsc na wyspe . cala strona startowa...
mam taki problem który się powtarza mi od 2 dni. mianowicie w Menu gwiazda miałem postakowane po 625 wolnych osadników w postaci Emerytowani banici....
Chce wystawić na sprzedaż monety w zamian za doładowanie do kopalni złota, tyle że doładowanie rudy złota możne maksymalnie wynieść 25szt. Kiedyś...
Błąd polega ze mimo wysyłania całej paczki , wybiera tylko 1 odznakę: http://scr.hu/182z/nar06 http://scr.hu/182z/so5fg w dodatku brak suwaka...
Wykonałem przygodę z zasobami. Była to przygoda "Na końskim grzbiecie". Nie zaliczyło mi zadania. Ococho?
...brak grafiki i problem zalogowania się !!!
nie mam na wyspie dzwonków, lizaków i pierników, są tylko rzeczy z wcześniejszej kolekcji, jak mam wykonywać zadania eventowe?
Wczoraj pieknie wszystko dzialalo. Dzis rano przy probie wejscia reakcja zerowa. Zerowa znaczy po nacisnieciu przycisku graj wyswietla sie bialy...
nie jestem w stanie zalogowac sie na serwer doliny.. ktos tez tak ma?
no ileż można czekać pisze że ,, tymczasowo zablokuje wyspe ,, a ja już czekam 2 dni i nic :(
Witam. Mam problem z zadaniem "Monety na ulicy (Zyskaj 1szt. Monet, dzięki średnim poszukiwaniom)". Mój problem wygląda następująco; już 2 razy...
Jak w temacie, klikam i nic się nie otwiera.
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.