Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam Po wyburzeniu tawerny i próbie jej przestawienia okazało się że nie mogę jej ponownie postawić. Budowa albo się nie zaczyna, lub znika na...
Cześć Zauważyłem, że moja mennica do produkcji monet wykorzystuje także zboże :). Jak widać na załączonym screenie: . To jakiś znany błąd...
Witam, mam pytanie czy BB planuje cos zrobic z mozliwoscia przesyłania/handlowania odznakami NIEpojedynoczo tylko w zagregowanych ilosciach? Czy...
hej mam taki problem.......zakupilem 2 chatki łowcy jeleni z aprezenty postawiłem je na wyspie....nastepnego dnia jedna z nich znikła nie ma jej na...
Już od jakiegoś czasu przechodząc przygodę i zapraszając do niej znajomych nie pojawia się jej nick, zawsze jest to druga osoba pojawiająca się na...
Witam BB_xaar Czy mógłbym mi szanowny pan xaar wytłumaczyc dlaczego nie dostalem tej "REKOMPENSATY"? Przerwe z powodu "błędu w obszarze serwera "...
Od wczoraj zauważyłem błędną ilość pracujących osadników. Podaje mi, że pracuje 38, a samych studni mam ponad 40-ści. Dołączam screen:
Moje pytanie do wszystkich czy działa pomoc? Ostatnio wysłałem odpowiedniego "gostka" na poszukiwanie węgla i wrócił tylko nie znalazł żadnego złoża,...
Od około 14:30 po problemach z czatem na szepcie postanowiłem zrobic relog. Ku mojemu zdumieniu strona nie reagowała na "graj". Zamknąłem ją po czym...
witam po wciśnięciu przycisku graj wyświetla się biała strona a gra się nie zaczyna ładować. Czy ktoś tak miał i da się to naprawić ?
Witam Mam problem zlecenie produkcji w koszarach powoduje że zaczyna się obracać klepsydra i koniec :( nie ma w kolejce żadnych jednostek - jestem...
przeszłam misje na końskim grzbiecie i zadanie mi sie nie zaliczyło dlaczego i czy moge cos z tym zrobic
Witam nie mogę się zalogować do gry jakieś 2 godziny nic nie robiłem z budynkami :(
Pytanie jak w temacie... :))) -> http://scr.hu/1jmv/ivv8q
wykonałem wszytko, co było do wykonania, by odblokować to zadanie, a do tej pory nie odblokowało się, można to jakoś naprawić?
Nie wiem czy to zamierzona zmiana czy kolejny przypadek, po ostatniej konserwie menu weterana zmieniło się z 2 rzędowego na 3 rzędowe. Szczerze...
problem jest taki iz pisze e-maila do supportu a w odpowiedzi na meila dostaje wiadomosci......typu......tresc wiadomosci nie odtarła do adresata byc...
Mam problem, bo nie mogę podnieść sobie świeżo kupionej manufaktury nawet na 2 lvl. Jako, że cierpię na niedobór węgla nie podoba mi się to. A co...
Nie mogę się zalogować bo jakaś reklama mi wyskakuję co jest
Witam, drugi dzień mam ten sam problem , mianowicie nie można znaleźć itemu nr 38, większość graczy z mojej gildii szukało i wczoraj przy zadaniu i...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.