Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam dziś w gwiazdkowej niespodzianki mam do wyboru fasolki lub gwiezdne monety wybrałem monety , i co nic sie nie dzieje nie dostałem nic dzien...
Witam! Zadanie gildii (1 przygoda i 2500 woni dziczyzny) nie chce się zaliczyć. Dodałem woni już 2 razy, restartowałem grę - bez efektu! Wie ktoś...
Witam Przy próbie zalogowania się nie pamietałam hasła, więc skorzystałam z opcji ustanowienia nowego. Weszłam na pocztę kliknęłam na link od...
Do jasnej ciasnej nie ma przycisku do zakończenia zadania........ Próbowałem szukać info na forum i kolejne zadania są takie same.... Anulowałem...
Chodzi o zadanie: Raz na zawsze. Miałem na celu zabić wszystkich bandytów w swojej wiosce. Nie został się ani jeden obóz, zadanie już...
witam jestem tu nowy w swiecie settlers ale od jakiegoś czasu przydarza mi się taka sytuacja ze jak produkuję wojsko to co jakiś czas obraca się...
Witam mam problem z budynkami i prezentami. Wczoraj magazyn z 3lvl przerobił mi się na magazyn z poziomem 1 (przerobiłem już ten magazyn na 3...
Witam czy mial ktos podobny problem, wystawilem 2x 3k monet za 500 prezentow w kantorze handlowych po jakims czasie postanowilem anulowac oferte,...
Zrobiłem 1 rodzinę podróżnika, dodałem do domu władyka i nic. Zrobiłem potem 5 rodzin, zrobiło się 25 osadników w gwieździe, dodałem do domu władyka...
Witam wszystkich... Zauważyłem, że od rana zaczęły mi znikać drogi... Po postawieniu dróg po jakimś czasie znikają znowu... Występuje to nie na...
Jak to jest z tym powrotem do azylu bandytów taka sytuacja: - jak się użyje 3 mikstur dostaje się pełny drop z dużą ilością gwiezdnych monet -...
jw. po zalogowaniu pojawia się biała strona, czyszczenie ciasteczek nic nie daje, czy u Was też jest ten problem ?
Jak w temacie: mój problem dotyczy zadania 'Kryjówka' z wydarzenia 'Złoczyńca'. Zadanie brzmi: 'ukończ przygodę za doświadczenie, a dokładnie: 1...
jak w temacie macie ten sam problem ?
Masakra nic nie naprawili bo po zbudowaniu lodowej posiadlosci w miejsce wcześniej przeniesionej rezydencji USZKODZIŁO OBSZAR ! Normalnie SZOK
Nie wiem co się stało, gram na chrome od samego początku, a dzisiaj pojawił się problem, a mianowicie jak piszę zarówno na szepcie jak i na targu to...
Mam problem z eventowym zadaniem, a brzmi ono następująco: Złoczyńca - Kryjówka: Ukończ Przygodę z zasobami, a dokładnie: 1 szt. Ja od siebie się...
Witam, dzisiaj zakończyła mi się sama przygoda ( między 17.00 a 18.00 nie wiem dokładnie bo nie byłem przy kompie w tym czasie ) . Do końca było...
Po konserwacji zburzyłem kantor handlowy i tawernę. I teraz nie mogę ich postawić (klikam budowanie wybieram miejsce ale po kilku sekundach z kolejki...
Czy i kiedy pojawi sie wersja na tablety i smartfony? Ogolnie jestem caly czas w ruchu i fajnie by bylo moc zagladac z tabletu. Tak uzywam...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.