Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Majac juz 3 podstawowych geologow zauwazylem,ze mozna kupic w slepie za 300 diamentow wesolego geologa -wiec kupilem.Co sie okazalo to to ze ten...
po konserwacji dzisiejszej (05.12) zablokowano możliwość przenoszenia budynków czy jest to błąd czy możliwość przenoszenia budynków całkowicie...
Hej, czy ktoś z Was miał problem z ukończeniem zadania z tematu?? Opis problemu: mam zadanie z tematu ukończyłem wszystkie składowe zadania i...
Czy jest u kogoś możliwość po dzisiejszej aktualizacji rzucenia torby tęczowego śniegu u znajomego - po wejściu do znajomego znika ten przedmiot z...
Może mi ktoś łaskawie powiedzieć, po jaką cholere zmienialiście moduł przenoszenia budynków? Przeszkadzało, że działa? Najwyraźniej tak, bo jakiemuś...
Witam, wbiłem dzisiaj kolejny poziom ale niestety nie dostałem żadnej nagrody.
Kilka dni temu wytworzyłam manuskrypt, który po dodaniu do magazynu się tam nie pojawił.. Dzisiaj dokładnie to samo, odebrałam manuskrypt z...
Nie idze wczytać gry po wczytaniu wyskakuje komunikat uszkodzenia obszaru serwera no i ze mam sprobować pozniej..... Lecz dzisiaj jest ostatni...
Witam. Mam problem, a mianowicie nie mogę ukończyć zadania "Raz na Zawsze". Polega ono na zniszczeniu wszystkich obozów i bossów na mapie. Mapa...
witam chciałem zacząć od nowa na innym serwerze czy możecie mi pomóc ?
od wczorajszego wieczoru są trudności z wejściem w grę Stale wyskakuje [ serwe przeciążony ] co jest bzdurą Proszę rozwiązać ten problem
od 24/11 nie mam okien czatów, albo pojawiaja sie one na krotką chwilke.....tylko ja mam ten problem? Pozdrawiam
Codziennie logowałem się i nie otrzymałem nagrody za dni 18,21 i 24 zaznaczone mam je jako otrzymane resztę wyszarzone. Przez to nie mogę wybrać i...
Witam, znalazłem małą ciekawostkę z misją "Ważne drewno sosnowe" i zadaniem "Produkcja drzew iglastych na poziomie 0szt./12 godzin". Załączam...
Witam. Błąd bez skutków. Prawdopodobnie generujący błąd techniczny i re-log Jestem na wyspie w przygodzie. 1. odsyłam generała na główną wyspę,...
Witam Nie wiem czy tylko ja mam taki problem. Otwierałem codziennie okienka, po wszystkich 24 miała być złota wieża, i nie ma. Na moim kalendarzu...
Mam problem z pozyskaniem prezentów po przez kolekcje. Czas który trzeba odczekać aby móc odebrać prezenty stoi cały czas w miejscu.
Mam najnowsza wersje Flash Player, tymczasem po nacisnieciu GRAJ, otrzymuje tylko komunikat o konieccnozsci zainstalowania najnowszej wersji Flash...
Logowałem się z 20minut zanim mogłem się zalogować i ciągle komunikat "coś poszło nie tak, odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz" normalnie żenada aby...
Gra zawiesza sie i wywala info o flash crash przy probie budowy centrum recyklingu:/ Any help? Uzywam chroma i najnowszego flasha.
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.