Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Podczas pisania na chacie, w jakiejkolwiek zakładce po wpisaniu litery "ą" kasuje całą zawartość tekstu wpisanego wcześniej. Poprawcie to, bo jest...
wrucilo 7 grubasow 3 z przygod 4 z artefaktow ale tylko z jedna wiadomoscia o znalezieniu przyg. dzieci sawanny
Wielkie brawa i gratulacje dla BB!!! Dzisiejszą zmianą właśnie przeszliście samych siebie! :D Co tam jakieś tam usprawnienia w menu gwiazdy, czy...
Dar natury- umiejętność wybrałem dla geologa, od ponad 3 miesięcy jak ją mam tą umiejętność ani razu geolog nie znalazł większego złoża. Testowałem...
Wiem, że w tej grze drogi między budynkami nie wpływają na jej przebieg, ale są jej częścią, która jak dla mnie ma znaczenie estetyczne. W tej...
Mam takę sprawe rozwijając geologa kliknąłem 2 złoża zelaza (znajdywanie) i działa ale brak jest informacji o tym że znalazł dwa złoża i nawet nie...
W zadani "Generał został pokonany" powinienem dostać pakiet medyczny dla generał ale takiego pakietu nie dostałem, powinien znajdować się w menu...
Krotkie pytanie: Jak to mozliwe? Jesli sie doda bezrobotnych i wojsko to wychodzi 4683. Rozne rzeczy w zyciu widzialem, ale ujemna ilosc ludzi?...
Witam W domu władyki w zakładce kolekcje, nie działa produkcja. Wybrałam produkcję Rytuał żniwny i mimo tego że czas produkcji to 10 minut pasek...
Podczas eventu zachęcacie do robienia przygód w których występują dynie w dropach, więć odpaliłem azyl bandytów i podczas 2 ostatnich ataków...
Gdy wysyłasz na przygodę generała lub gdy go przenosisz, może wystąpić błąd objawiający się tym że, karta generała nadal będzie w gwieździe lub...
Witam mam problem o tusz jak to zrobić ? bo nie wiem :P Dzięki pozdro;P
Witam Mój problem z gra polega właśnie na tym, że nie mam możliwości pisanie na czacie w grze. Nie wiem czym to może być spowodowane. Wszystko...
I znowu po zrobieniu porządków na wyspie nie mogę na nią wejść, uszkodzony obszar Kopacz
Dziś ładuję się do gry pół godziny, a internet działa fajnie... Ja tu chcę grać, a nie patrzeć na pasek przesuwający się z prędkością milimetr na...
Witam. Ktoś już założył podobny temat dotyczący geologów. W moim przypadku, po ostatniej konserwacji wystąpił problem z odkrywcami. Moi odkrywcy...
Witam zauważyłem że po ostatniej konserwie 02/01/2014 geolodzy przestali znajdować nadwyżki np; rudy miedzi, przed konserwą działało to normalnie...
Witam Mam problem aby zaliczyć zadanie nowe plany. Nie produkuje węgla i brązu jak jest w zadaniu to jest 0/12 godz, to i tak zadanie jest nie...
Witam Koszary nie produkują mi jednostek podobnie jak z kopalniami cykl produkcji dochodzi mi do trochę ponad połowy, wyskakuje komunikat że...
Witam , kiedyś za czasów bety grałem w setlers online. Dzisiaj zachciałem sobie pograć w setlers online i nie mogę się zalogować do świata jakby nie...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.