Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
witam. Mam maly Problem z introligatorem. Przez przypadek go skasowalem a chcialem co innego a teraz nie moge go od nowa postawic. Odswiezam nawet...
Jakiś czas temu dokupiłem slot kolejki budowania za klejnoty (+1 slot), a wczoraj kupiłem 30 dni Premium (+1 slot). Czyli w sumie miałem 7 sztuk...
U mnie miejsca na kolekcje tylko tyle co "zwykłych magazynach mam" Co w sytuacji gdybym wymienił wszystkie magazyny na "ulepszone magazany "? brak...
Wczoraj wieczorem (17.11.2013 - około 22:30) zapodałem u introligatora (poziom 3) produkcję księgi. Czas produkcji 1d 4h 0min. Loguję się dziś i co...
Zawieszenie całego flesha w przeglądarce :/ następuje gdy odkryje kwadrat s7
Witam :) wykonałem przygodę matczyna miłość i nie zaliczyło mi przygody epickiej ???? coś chyba jest nie tak :(((
Witam Przykład: Dziś robię przygodę "Okradać bogatych". Wysyłam Weterana do walki, Weteran dociera do obozu i zaczyna się walka. Obok obozu się...
Witam, zbudowałem kopalnie złota, ale nie mogę jej ulepszyć narzędziami, dlaczego?
Wczoraj wysłałem weterana w celu zniszczenia 1 obozu u kolegi w MB. Po ataku odesłałem go na wyspę i się wylogowałem. Dzisiaj rano wchodzę i widzę,...
Od 2-3 dni gra bardzo wolno działa. Długo się ładuje, zacina. Na innej przeglądarce ten sam problem. Łącze mam bardzo szybkie więc problem musi być...
Mam problem z tym zadaniem, ponieważ jest tam napisane, że do menu gwiazd został dodany pakiet medyczny, który uleczy mojego generała. Żeby wykonać...
zastanawiajace jest to ze po wprowadzeniu nowej poczty zaczely sie problemy z zaproszonymi graczami do przygody .gracze przyjmowali zaproszenie i nie...
Od wczoraj nie da się grać, co chwilę wyrzuca serwer, teraz mam jakiś wykrzyknik. A czas premium leci. Nic tylko kupować i dawać się robić w balona....
Od dwóch dni nie mogę produkować wojska, po zleceniu produkcji pojawia się klepsydra ... i nic,zaznaczam że surowce są i odpowiednia ilość...
Czy odłączenie konta TSO od facebooka jest bezpieczne? Na forum znalazłem informację aby wejść w ustawienia aplikacji i TSO po prostu usunąć i wtedy...
Mam zadanie dzienne "Długi" opis brzmi "Wytwórz co najmniej 50 szt. - Kufel złocistego napitku" - wg takiego opisu powinienem stracić 50k piwa dla...
witam mianowicei od 3 dni ginie mi wojsko po zakonczeniu przygody czarni rycerze nie powracaja mi zolnierze ani konni cale jednostki ida w straty i...
Witam Dzisiaj o poranku zostałam zaskoczona nowym bugiem. Konserwa była w czwartek, wiec spodziewałam się, że już wszystkie błędy odkryłam i nic...
1. nikomu niepotrzebne menu kontekstowe ( tak jakby brakowało miejsca na przyciski ) blokuje opcję 'skasuj' w rubryce 'wysłane' 2. maile od...
Jeśli mam na pierwszej stronie same transakcje handlowe do zaakceptowania i je zatwierdzę (wszystkie wiadomości zrobią się szare), to naciskając...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.