Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam, tak jak w temacie wysłałam zaproszenie drugiej osobie a ona go nie widzi: http://zapodaj.net/0cf445d78085e.jpg.html Również dzisiaj...
Witam, mam problem z grą na przeglądarce Chrome,a mianowicie od kilku dni gra strasznie zwolniła i zamula,obraz jak by się rwał ( coś na podobe braku...
Dziś od godziny 7:00 nie mogę wejść do gry.
autocenzura
Nie ma nigdzie o tym wzmianki w changelog-u więc jest to błąd techniczny. Czas produkcji powinien wynosić 4min. 30sek., a obecnie jest 4min. ...
Jak w temacie. Czy ktoś zauważył aby zniknęło kilkoro osobników? Mnie się tak zdarzyło już dwukrotnie. Raz zniknęło 6 rekrutów, a za drugim razem...
Już mniej więcej od pół roku (jakos mi to wczesniej nie przeszkadzalo ;d) nie mam chatu w grze, w okienku wyskakuje komunikat \polaczenie z serwerem...
:mad: Od kilku lat zamiast Windowsa używam Ubuntu (dystrybucja linuxa). Cieszyło mnie to, że gra The Settlers Online jest tak zrobiona, że i ja...
Otóż to! Nie mogę wejść do koszar. Przeglądarka czyszczona i jest ok..... A jednak nie.... Relogi nic nie dają.
Już wolniej się nie dało... Na naszym serwie gra działa fatalnie.. Widzę pół swojej wyspy a pół przygody... Jak przesuwam to obraz jest potargany.....
Po zakończeniu dzisiejszej konserwacji moja gra polega na oglądaniu białego ekranu. Mogę się zalogować na stronie głównej ale po wydaniu polecenia...
Witam , mam mianowicie problem z zalogowaniem się do gry , ładuję się pierwszy suwak logowania przerzuca mnie do następnego , załaduje się do...
Błąd polega na tym, że przy pierwszym wejściu do koszar można maksymalnie ustawić 19 zamiast 25 jednostek. firefox: w ie daje się przesunąć...
Jak w tytule, nie mogę wysłać żadnego generał do przygody, do której zostałem zaproszony. Do swojej da się normalnie. Generał zaczyna się pakować po...
WITAM MAM PROBLEM Z (SZKÓŁKĄ WIEJSKĄ) PO PROSTU ZNIKNEŁA Z WYSPY CZY KTOŚ MOŻE MI POMUC???????:confused::confused::confused::confused:
Uparciuchy od olewania tego co działa, na rzecz tego "co słusznie zaplanowali" przywrócili pocztę, w której nie ma związku pomiędzy klikaniem...
1. Wczoraj mi zostało rzucone "Proch Piaskunia" która powinna trwać 32h/48h ale po waszych konserwach pokazuje mi tak jak na obrazku czyli ponad 9...
Od wczoraj wieczora mam problem z wyświetlaniem obrazków na forum. Problem ten występuje w każdej przeglądarce. Usuwałem ciasteczka, robiłem...
nie mogę dzisiaj wejść na grę a przerwa techniczna skończyła się o 8.00
Nie wiem gdzie tę informację wrzucić, więc pewnie zaraz moderatorzy mi ją skasują, trudno, będę pisał po kolei w innych działach. Chodzi o oficjalny...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.